Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süheyl hocadan özür diliyoruz. Meğerse florya ve erden timur mevzusunu önceden biliyormuşNeredesin be Süheyl Batum
Eleştiri yada eleştirmemesi değil mesele 2-3 ay önceki verdiği haberler farklı bu gün söyledikleri farklı. 2-3 ay önce yönetimden para vereni sayarken Dursun Özbek, Erden Timur bir kaç isim daha sayıyordu. Verdiği için övüyordu hatta daha ne şeklide övdüğünü hatırlarsın sende. Şimdi vermedi diyor. Ya o zaman yalan söylüyordu ya şimdi. O zaman 2-3 ay önce ben dahil insanları kandırmayacaktı. Burada çoğu yorumlarımızı onların haberine göre yapıyorduk. Taraftar ne taraftan ona göre haberler değişecekse eleştirdikleri adamlardan farkları ne kalıyor? Mesela Haluk bu konuda daha tutarlı bilmediği bu tarz para konularına hiç o zamanda şimdi de girmedi.öyle tabi beşiktaşlı sonuçta- o yüzden hep diyorum ya fener konusu olunca gazeteci ama gs kitlesi izleyici olduğundan , ekmeği o taraftan yediklerinden yumuşaktı..
genede çok aşmadan tonda 1 2 cümle söyledi. katılıma dikkat çekmesi falan.
Sagbek icin son 3 gun sonra kufur show olabilir sosyal medyada.
Neredesin be Süheyl Batum
Yav her sene onla mı uğraşacağız satın gitsinGökhan Dinç: "Zaniolo bir sonraki sene yeniden kiralanır o zaman belki zorunlu olur o da olmuyorsa sonraki sene olur."
hayırdır
agamısın paşamısın dostum
Melih ile farklı olduğumuz noktalar çoktur ama aynı yöne bakarız.
kardeşim ben dursun zeki bi adam degil dedimdostum sen kulüp başkanına düşük zekalı demiş bi adamsın.
sorgulayanlara laf söyleme hakkın falan yok senin
Sadece sagbek degil orta sahada da olacak gibi geliyorSagbek icin son 3 gun sonra kufur show olabilir sosyal medyada.
hangimiz Zeki hangimiz Metin
Gökhan Dinç: "Zaniolo bir sonraki sene yeniden kiralanır o zaman belki zorunlu olur o da olmuyorsa sonraki sene olur."
önce kendini başkana hakaretten 3 gün at.kardeşim ben dursun zeki bi adam degil dedim
sonra utandım bu söylemimden adamın tahsilini görünce
Ray kime girecekHaluk Yürekli: "Galatasaray Doue için Rennes'e resmi teklifini yaptı bu transfer bir raya girdi."
Ovvvv sabitzer ne oldu peki canimHaluk Yürekli: "Doue görüşmelerinin son derece olumlu ilerlediği haberleri var her an Doue ile ilgili bir resmi bir açıklama yapılabilir."