- 6 Eylül 2014
- 93.634
- 64.417
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi topçu bu paralari eder etmez bilmiyorum ama ben bizde olsun isterdim. Davide para gommekten daha mantikliYav he he. En son avrupadan bir takım 7-8 milyon verip alır dener, tutarsa iyi tutmazsa şut
Kadroda yusuf demir adında ne işe yaradığı ortalama 70 dakika oyun süresi olan 1 milyon maaşlı rleman var ve bu yabancı sayılıyor.geniş kadro rotasyonu ile başarılı olamıyor hiçbir kulüp M.City,Liverpool,B.Münih Psg dar rotasyonla ulaştıkları başarılar malum artık futbol buna evrildi 15-16 oyuncuyu iyi hazırlayarak başarı geliyor
herkes tatilde Sara ve Torreira çalışıyor bu adamlar olmadan kadro yazmayın
Tanarigattu.
Sene başı video atmakla olsaydı bize gelmek için 3 ay video paylaşıp sonra götü başı şişen arda turan 33 yaşında futbolu bırakmazdı.Video atan çalışıyor atmayan çalışmıyor olmuyor
Sara önce kilo versin
lan çay püskürttümKalsin
7-8 milyondan fazla asla vermem şahsen. Tek sezonluk bir performans ve üst seviyede ne yapacağı meçhul. Bize gelse mesela kapanan takımlara karşı duvara toslar sürekli büyük ihtimal. Göztepedeki boş alanları bulamaz.İyi topçu bu paralari eder etmez bilmiyorum ama ben bizde olsun isterdim. Davide para gommekten daha mantikli