Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.573
- 5.169
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk konusunda kesinlikle haklısın. Verilecek bonservis çok önemli. Senden farklı düşündüğüm tek nokta lig kalitesi.Bana son 20 yılda 3 büyüklere bizim ligden gelip başarılı olmuş kaç tane yabancı oyuncu sayabilirsin. Ben romulo iyi veya kötüdür demiyorum, üst sevlyede test edilmeden bilemezsin diyorum. Tutabilir de ama tutmama riski yüksek olan bir adama yüksek paralara karşıyım şahsen, 7-8 milyona gelse eyvallah denersin tutmazsa gönderirsin. Yüksek paralar sadece üst düzey takım geçmişi olan adamlara verilmeli. Genç scout transferleri kerem, barış, boey gibi ucuza yapılmalı.
üstat samet nalbant mode açıp sana bir soru sorayım. osimhenin geldiği ve icardinin de fit olduğunu varsaydığımız denklemde biz maçlara nasıl bir kadro ile çıkacağız sencetrde 50 derece avusturyada 15 derece olur yaz!
tembele bahane çok!
O zmn bu soruyla karşılaşmayı hakettinüstat samet nalbant mode açıp sana bir soru sorayım. osimhenin geldiği ve icardinin de fit olduğunu varsaydığımız denklemde biz maçlara nasıl bir kadro ile çıkacağız sence
Avrupa'da ne durumdayiz ona göre cevap vereyimO zmn bu soruyla karşılaşmayı hakettin
Osi gelirse fb şmp
Osi gelmezse bjk şmp
Hangisi
Patatesiz her türlüAvrupa'da ne durumdayiz ona göre cevap vereyim
Lig kalitesinden ziyade bence esas mesele açık veya kapalı savunmalara karşı oynamak. büyük takım tecrübesi olan topçular bu sebeple bizde daha fazla tutuyor genelde çünkü hücumcu kapalı savunmalara karşı savunmacı da ortasahaya kadar çıkmayı yani büyük takım futbolunu biliyor, o konuda test edilmiş, tecrübelenmiş oluyor. Anadolu takımında yardıran adam gelip bizde dar alanlarda kaybolabiliyor çünkü geniş alanda oynamak daha basittir ama dar alanda kreatif olman gerekir. Bu sebeple büyük takımda tutunmak çok zordurRisk konusunda kesinlikle haklısın. Verilecek bonservis çok önemli. Senden farklı düşündüğüm tek nokta lig kalitesi.
Osinin gelip gitmemesi cevabımı degistirmiyor. Her türlü FB şampiyonluğu> Bjk sampiyonluguPatatesiz her türlü
üstat samet nalbant mode açıp sana bir soru sorayım. osimhenin geldiği ve icardinin de fit olduğunu varsaydığımız denklemde biz maçlara nasıl bir kadro ile çıkacağız sence