Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara bu takımda oynar, derin oyun kurucu lazım.
İyi izlesinmişmiş ulan adam sanki Kenya Ligi'nde oynuyor da bu herif artılarını eksilerini biliyor. Uyuz oluyorum şöyle tiplere herb.kologyav en büyük efsanen avrupa da yıllarca kaleni koruyan şöyle bişeydi rdaş bunlarda hiç bişi göremedim
![]()
4 m senelik gayet ok.Turnuva sonrası bu transferin durumu belli olur. Bence olacak Hakan Ç'ye 30 milyon bonservis vereceğimizi sanmıyorum. İlkay'ı 4 milyon yıllıktan 2 yıl sözleşme ile alacağız bence.
Gazeteye göre beklenti o yav. Bild mi ne paylaşıldı burada da.TRT Spor spikeri Boey için bonservis beklentisi €10m dedi
Bu şartlarda h.o demek durumunda kalabiliriz
Çok cüzi bir miktar imiş
Icardi’nin kilo verip form tutmasi bir 6 ay falan alabilir. Bence Icardi bu sezon yedek oyuncu olarak dusunulmeli. As forvet olarak planlama yaparsak cok kotu durumlara dusebiliriz.İcardi varken osimhene Servet dökme işi bana ters geliyor. İcardinin kontrattan mi cikicaz yoksa garabet 352/3412 mi izlicez yine.
3 lü oynayacaksak stoper ismi neden çıkmıyor iki tane stoperimiz var.
BILD'den iyi mi bilecen rtaş ne malum. Ben inanırım devletimin spikerineGazeteye göre beklenti o yav. Bild mi ne paylaşıldı burada da.
Bırakmazlar 10 milyon boşa hayal o.
*.Kadroda yusuf demir adında ne işe yaradığı ortalama 70 dakika oyun süresi olan 1 milyon maaşlı rleman var ve bu yabancı sayılıyor.
14 yabancının da 14ünden iyi kötü performans almak gerekiyor.
Saranın, yunusun hatta icardinin sakatlanma *sebebi *yetersiz *rotasyon.
Liverpoolun rotasyon dışında kalan adama burada yıldız muamelesi çekiliyor. Oralar asla kıyas olamaz.
Kritik as mevkilerinde terminatör gibi herifler vardı adamların.
Bild diyorsa doğrudur fotomaç değil bu yavGazeteye göre beklenti o yav. Bild mi ne paylaşıldı burada da.
Bırakmazlar 10 milyon boşa hayal o.
Orada da ya 3,5 yada 4 alıyor 10 milyon dan 3 sene de 30 milyon verilecek diyen dangalağa selam olsun.Ter stegen icin 3 mio maas önermisiz alman medyasina göre bu arada
Einige Informationen würden darauf hindeuten, dass der Süper-Lig-Klub ter Stegen ein erstes Angebot unterbreitet hat. So könnte der 33-Jährige 3 Millionen Euro netto im Jahr verdienen. Eine Summe, die zwar unter seinen Bezügen in Barcelona liege, aber auch nicht weit davon entfernt
Barcelonada aldigi maasin daha azi ama cok fark yokmus