Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav en büyük efsanen avrupa da yıllarca kaleni koruyan şöyle bişeydi rdaş bunlarda hiç bişi göremedim

images
İyi izlesinmişmiş ulan adam sanki Kenya Ligi'nde oynuyor da bu herif artılarını eksilerini biliyor. Uyuz oluyorum şöyle tiplere herb.kolog

Turnuva sonrası bu transferin durumu belli olur. Bence olacak Hakan Ç'ye 30 milyon bonservis vereceğimizi sanmıyorum. İlkay'ı 4 milyon yıllıktan 2 yıl sözleşme ile alacağız bence.
4 m senelik gayet ok.
Bonservis detayi var miydi?

İcardi varken osimhene Servet dökme işi bana ters geliyor. İcardinin kontrattan mi cikicaz yoksa garabet 352/3412 mi izlicez yine.
3 lü oynayacaksak stoper ismi neden çıkmıyor iki tane stoperimiz var.
Icardi’nin kilo verip form tutmasi bir 6 ay falan alabilir. Bence Icardi bu sezon yedek oyuncu olarak dusunulmeli. As forvet olarak planlama yaparsak cok kotu durumlara dusebiliriz.

Kadroda yusuf demir adında ne işe yaradığı ortalama 70 dakika oyun süresi olan 1 milyon maaşlı rleman var ve bu yabancı sayılıyor.
14 yabancının da 14ünden iyi kötü performans almak gerekiyor.
Saranın, yunusun hatta icardinin sakatlanma *sebebi *yetersiz *rotasyon.

Liverpoolun rotasyon dışında kalan adama burada yıldız muamelesi çekiliyor. Oralar asla kıyas olamaz.
Kritik as mevkilerinde terminatör gibi herifler vardı adamların.
*.
kaldi ki inter , atletico ozelinde - bu rotasyon sorunu- yuzunden ; sezonun son donemecin de agir fire verdikleri gibi yakin ornekler mevcut . ozellikle inter dolayli bu duruma dunya futbolu bolumumuz de nacizane detaylica bold deginmistim . gecen sezonda hissetmislerdi , bu sezon daha sert hissettiler. italya kupasindan elenme, ligin sonunu getirememe, ve sonunda da cl finalinde ruh gibi sahada dolasmalari ile agir kaybettiler. surpriz bulmadigimi surec ilerlerken yazmistim inter mac basliklarinda....
kadrolari zaten cok yasli , rotasyonu da dogru yapamadilar - dar kadro. uzerine ,kadro da kimi ana arter isimlerin muadilleri yeterli seviye de ve efektiflikte olmamasi yuzunden agir bir dusus yasadilar fizik kon ve mental yorgunluk olarak .

@Murat Durmaz barca-inter eslesmesi donemi yazdigin mac mesajina ustteki denklem de bir yanit vermistim hatirlarsan .

velhasil ,

tum bunlar goreceli elbette .

bize donersek ;

sevgili tuna ,
bizle ilisik , nacizane , son 2 sezondur kamp donemleri
bu duruma ozellikle dikkati cekiyordum ''birden fazla kulvar da yer alacagimizdan dolayi'' .
ilk sezon avrupa yoktu gorece anlasilir bir durum du kadro tutumu . 2.ve 3.sezon hoca nin rotasyonu duzgun yapamamasi yetmezmis gibi, kadro planlamasinda da netlik yoktu . hatali/eksik/yetersiz sezon kadro planlama vb yuzunden, birden fazla oyuncuyu devsirme yapip farkli yerlerde oynattik . bek'in yedegi olmali, stoperin olmali, vs vs liste uzar gider .
biz de yarim yamalak yapildi bu bolum .

en yakin ,bu sezon kimi ana arter oyuncular -senin yazdiklarin basta olmak uzere- dinlendirilmeden surekli oynatilmalari sonucu sakatliklar yasadik , dususler yasadik . <- bunlar olurken zaten avrupa bir yana , o sira lig yarisimizda osimhen elde olmasaydi bu sureci *puansal kayipsiz gecmemiz bana gore cok zor du .

toparlarsak : rotasyonu sezon geneline mutlak iyi yaymali ve efektif uygulamali . rotasyon da sayica yeterli oyuncu bulunmali coklu kulvarlar goz onunde bulundurularak...
temennim son iki sezon yapilan hatalar bu sefer yapilmaz. bunu da zaten kadro planlamasi muhendisligi vb basliklar da hep beraber kendimizce yoruma dokuyoruz ,dokmeliyiz de .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Ter stegen icin 3 mio maas önermisiz alman medyasina göre bu arada

Einige Informationen würden darauf hindeuten, dass der Süper-Lig-Klub ter Stegen ein erstes Angebot unterbreitet hat. So könnte der 33-Jährige 3 Millionen Euro netto im Jahr verdienen. Eine Summe, die zwar unter seinen Bezügen in Barcelona liege, aber auch nicht weit davon entfernt

Barcelonada aldigi maasin daha azi ama cok fark yokmus

Im Raum stehen ein Kauf für eine überschaubare Ablösesumme oder eine Leihe mit Kaufoption.

Cüzi bi bonservis ya da kira + opsiyon

Fab videosunda yine Osi’den bahsetmiş. Yeni bir şey yok ama şunu demiş:
“Al Hilal kendilerine yaklaşan bir teklif olmadığını biliyor ve bu yüzden Osimhen’i ikna etmeye çalışmaya devam etmek istiyor. Ayrıca Galatasaray’da oyuncuyu transfer etmek için çalışıyor. Şu anda bu iki kulüp var. Her şey Osimhen’de, nereye gideceğine o karar verecek.”

Ter stegen icin 3 mio maas önermisiz alman medyasina göre bu arada

Einige Informationen würden darauf hindeuten, dass der Süper-Lig-Klub ter Stegen ein erstes Angebot unterbreitet hat. So könnte der 33-Jährige 3 Millionen Euro netto im Jahr verdienen. Eine Summe, die zwar unter seinen Bezügen in Barcelona liege, aber auch nicht weit davon entfernt

Barcelonada aldigi maasin daha azi ama cok fark yokmus
Orada da ya 3,5 yada 4 alıyor 10 milyon dan 3 sene de 30 milyon verilecek diyen dangalağa selam olsun.

Turkiye'nin Bayern'iyim diyorsan cikip maclarini son sekiz haftadaki gibi rakipleri dove dove acimadan yeneceksin ama sezonun genelinde. Uyusuk sezon acilislarindan bayginlik geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt