Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana son 20 yılda 3 büyüklere bizim ligden gelip başarılı olmuş kaç tane yabancı oyuncu sayabilirsin. Ben romulo iyi veya kötüdür demiyorum, üst sevlyede test edilmeden bilemezsin diyorum. Tutabilir de ama tutmama riski yüksek olan bir adama yüksek paralara karşıyım şahsen, 7-8 milyona gelse eyvallah denersin tutmazsa gönderirsin. Yüksek paralar sadece üst düzey takım geçmişi olan adamlara verilmeli. Genç scout transferleri kerem, barış, boey gibi ucuza yapılmalı.
Risk konusunda kesinlikle haklısın. Verilecek bonservis çok önemli. Senden farklı düşündüğüm tek nokta lig kalitesi.

üstat samet nalbant mode açıp sana bir soru sorayım. osimhenin geldiği ve icardinin de fit olduğunu varsaydığımız denklemde biz maçlara nasıl bir kadro ile çıkacağız sence
O zmn bu soruyla karşılaşmayı hakettin

Osi gelirse fb şmp
Osi gelmezse bjk şmp

Hangisi

TRT Spor spikeri Boey için bonservis beklentisi €10m dedi

Bu şartlarda h.o demek durumunda kalabiliriz

Çok cüzi bir miktar imiş

Risk konusunda kesinlikle haklısın. Verilecek bonservis çok önemli. Senden farklı düşündüğüm tek nokta lig kalitesi.
Lig kalitesinden ziyade bence esas mesele açık veya kapalı savunmalara karşı oynamak. büyük takım tecrübesi olan topçular bu sebeple bizde daha fazla tutuyor genelde çünkü hücumcu kapalı savunmalara karşı savunmacı da ortasahaya kadar çıkmayı yani büyük takım futbolunu biliyor, o konuda test edilmiş, tecrübelenmiş oluyor. Anadolu takımında yardıran adam gelip bizde dar alanlarda kaybolabiliyor çünkü geniş alanda oynamak daha basittir ama dar alanda kreatif olman gerekir. Bu sebeple büyük takımda tutunmak çok zordur

Boşuna icardi osi ikisi lüx muhabbeti yapmayalım

İcardi nin son senesi zaten, uzatılması imkansız önümüzdeki sene

Geleceği kurtarmak adına başka çare yok, osi yi bu sene aldın aldın

Süper ligde iş yapabilecek yerli oyuncular hariç yabancı oyunculara para verip anadolu takımlarını zengin etmeye gerek yok.

Bu neymiş ya?

1750005621881.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt