Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images - 2025-02-16T143640.058.webp

geniş kadro rotasyonu ile başarılı olamıyor hiçbir kulüp M.City,Liverpool,B.Münih Psg dar rotasyonla ulaştıkları başarılar malum artık futbol buna evrildi 15-16 oyuncuyu iyi hazırlayarak başarı geliyor
Kadroda yusuf demir adında ne işe yaradığı ortalama 70 dakika oyun süresi olan 1 milyon maaşlı rleman var ve bu yabancı sayılıyor.
14 yabancının da 14ünden iyi kötü performans almak gerekiyor.
Saranın, yunusun hatta icardinin sakatlanma sebebi yetersiz rotasyon.

Liverpoolun rotasyon dışında kalan adama burada yıldız muamelesi çekiliyor. Oralar asla kıyas olamaz.
Kritik as mevkilerinde terminatör gibi herifler vardı adamların.

Sacha Boey 11 de.
Vermeyeceklerini bunlar Boey'i bize?

Sky almanya 2 gündür teklif yapacagiz diyordu. Yeni olan ney

14-15 oyuncu elbetteki yeterli.

Ama bu 14-15 oyuncunun yarısı taş gibi olmak zorunda. Milletin 1 ay oynayamayacağı bi darbe yedikten sonra 1, bilemedin 2 haftada geri gelmeli.

Man City vs bunlar evet dar kadrolular ama oyuncularına kabaca bir bakın. Yarısı insan azmanı.

Sanchez bile geçen sene ulan şimdi sakatlanacak, şimdi sakatlanacak ulan diye endişe ettirdi bizi sezon boyu.

yeni kalecimizin adını telaffuz etmağa gayret eder misiniz pls

KONSTANTİNOs
TuZOLAKİS

İyi topçu bu paralari eder etmez bilmiyorum ama ben bizde olsun isterdim. Davide para gommekten daha mantikli
7-8 milyondan fazla asla vermem şahsen. Tek sezonluk bir performans ve üst seviyede ne yapacağı meçhul. Bize gelse mesela kapanan takımlara karşı duvara toslar sürekli büyük ihtimal. Göztepedeki boş alanları bulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt