Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan çok kaliteli oyuncu ancakkk okan buruk geçen yıllar gibi sistemsiz futboluna devam ederse en çok hakanı savunanlar eleştirecek çok belli.Birden topun kıymetini bilen pas futboluna mı geçtik haberimiz yok.Hakanı alıp 50 metre ileri geri geçiş futbolu oynarsan görürüm anyayı konyayı:D

Sarayı guardiolanin yumuşak ellerine teslim edecegiz

Hakan çok kaliteli oyuncu ancakkk okan buruk geçen yıllar gibi sistemsiz futboluna devam ederse en çok hakanı savunanlar eleştirecek çok belli.Birden topun kıymetini bilen pas futboluna mı geçtik haberimiz yok.Hakanı alıp 50 metre ileri geri geçiş futbolu oynarsan görürüm anyayı konyayı:D
osimhen olmadıgı sürece 50 metre ileri geri gecis futbolu oynamayız

torreira ile hakan yan yana oynayacaksa tüm ortasaha yine cöker

torreira boydan ötürü hic bi topu toplayamıyor leminanın asıl fark yarattıgı şey bu
Lucas ile Hakan'ı yan yana oynattığım herhangi bir nokta yok o yazıda yahu, nerede öyle bir şey demişim. :asd:

Ayrıca boyla posla alakası yok, Lucas bizde ilk geldiği sezon oynadığı rolde en büyük katkıyı sahipsiz topları toplayıp atak sürekliliğini sağlamakla verdi. Okan Buruk çok farklı kullanmaya niyetlendi onu, o yüzden farklı bir Lucas izliyoruz şu an. Lemina gelince performansının tavan yapma sebebi de bu. Çok daha kafası rahat hareket edebiliyor artık

şu forumda sarayı en çok ben savunuyorum da hakan ile sara kiyaslayip neye göre sara iyi

sara 24 yaşında championshipte iken hakan 24 yaşında milan mi united mi karar vermeye calisiyordu4

Nzonzi de dünya kupası kazanan fransa milli takımının 6 numarasıydı ona bakarsan.

Hakan Ç'yi TR liginden herhangi bir orta saha ile karşılaştırmak= Osimen ile Nesyri'yi karşılaştırmak gibi bir şey.

baygın bakıyo diye bence o
yoksa o da fit biri
IMG_1808.webp

Bir Hatipoğlu transferi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net ofansif 8 oynar, regista falan oynatmayız

Türkiye Çek maçı geçen sene gol attığı, orada oynadığı rolde oynar
Aynen zaten biz Inter gibi oynamiyoruz, oynayamayiz da o yuzden insanlarin regista olarak oynatilacagini dusunmesi realist gelmiyor bana.

Yaparsin

Lemina
Torreira-Hakan

seklinde.​

O degilde hakan gelir de lemina falan gönderirsek söverim hocaya

Orta sahada bi eksilme olmamali. Olacaksa sarayi 20-25+ satarsak olur anca ki onun yerine de genc bir orta saha alinmali

--------Zambo--------
--Bernardo---Torreira--

torreira bastı , zambo pas arası yaptı bernardoya verdi , gerisi sihir

Bizim oyun için ideal orta saha bence budur tabi çok zor gerçekleşmesi

Forumda Çalhanoğlu’nu ilk dile getiren bendim geçen hafta İlkay konuşulurken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt