Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçeğe dönelim Hakan İlkay gibi kolpadan GS’li değil Burak Elmas kabul etseydi o dönemde de gelecekti ama İnter’de aptal değil 15-20 ister. Bizde o parayı vermeyiz.

Esas transfer öncelik mevkimiz değil çünkü

Hayatında üst seviye ligi ve Avrupa’yı ilk kez 26sında oynayan Sara, Hakan’ın kramponlarını bağlasın, ne sanıyorsunuz siz bu ligi ya

İçerde Osimhen hayvanı Abdülkerim gibi bir usta var diye duran toplarda bu kadar iyisin, tek taraflı düşünmeyin herşeyi.

Hakan Sara yaşındayken Milan’da Ibrahimovicle oynuyordu.
Tartışılır bu iş. Tabii ki de Hakan daha üst düzey topçu farklı profil de topçular ama Hakan da sistem takımında kariyerinin zirvesine geldi. Sistem içinde parlayan topçuların başka takımlarda etkisiz olduğunu da çok gördük. Milli takımda da çok uzun süre etkisizdi. Okan Buruk'un rus ruleti futbolunda Hakan oynasa Sara kadar verim verebilir miydi tartışılır.

Sara'nın çok değerli özellikleri var. City listesine girmesini sağlayan da muhtemelen tekniğiyle koordinasyon ve fizik gücünü birleştirebilmesi. Topu da biliyor. Hakan'ı 8 oynatsak Fener deplasmanındaki 3. golü o şekilde yılan gibi girip atamaz o şekilde mesela. Sezon özetlerini hızlıca izleyince Sara'nın bir sürü asistinin de güme gittiği görülüyor. 15 asisti rahat görürmüş pozisyonları cömertçe harcamasak. -Bu adamı ben de sezon boyu gol sayısının azlığı yüzünden eleştirdim orası ayrı.-

Hakan alınabiliyorsa birçok sebepten mutlaka alınmalı. Şu an geçtiğimiz sezonun başına göre daha derli topluyuz buraya Hakan'ı doğru monte edebilirsek herkes yükselir. Hatta Sara bile.

Son düzenleme:
Kafamda bir yere oturtamıyorum hadi ilkay bir nebze mertens yerine olur ama hakan çok gereksiz gibi duruyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara varken hakana hiç gerek yok adamın tekniği iyi ayakları iyi lemina Torreira ile oynarken bunu yeterince gördük

Gerçeğe dönelim Hakan İlkay gibi kolpadan GS’li değil Burak Elmas kabul etseydi o dönemde de gelecekti ama İnter’de aptal değil 15-20 ister. Bizde o parayı vermeyiz.

Esas transfer öncelik mevkimiz değil çünkü
anlaşmıştık ama sonradan gidip indirim istemiş b.elmas diye söylenti vardı 2021'de

Günay (MT zor)
Kaan
Bardakçı
Eren
Hakan Ç.
Berkan
Barış
Yunus
Kutucu

Milli takımın yarısını Galatasaray’lı yapar.

sara satılmadan yerine birinin alınacağına ihtimal vermiyorum 20 milyon euro bağladığımız adamı yedek oturtamayız hakan'ı da yedek oturtamazsın bence ilkay düşük maaşı kabul edecekse daha mantıklı olur hem yedek kalmayı da sorun edeceğini sanmıyorum bonservisi de yok

Hakan net hatipin işi gardi olmadan İtalya'dan adam almaya çalışıyor ya fena dolandirilacak ya da transferi beceremeyecek.

Hakan Çalhanoğlu'nu aldığımız senaryoda yedek falan bırakamayız
Bu yaşından sonra kanat oynatacak halimiz yok, zaten OB bu tarz kanatları tercih etmiyor
Bu da demek oluyor ki ya Torreira-Lemina tarafını bozup helvalaşacağız, ya da tarihimizin en pahalı transeri Sara çöp olmaya aday olacak
Ki Hakan'ın aslında en zayıf pozisyonu orası, yani Sara'dan ne kadar daha iyi oynayacağı da soru işareti bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt