Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sistem ve taktiksel esneklik adina hakan muhtesem bir prototip tipoloji . uzun yillardir yakindan takip edip ic gecirdigim - keske olsa dedigim transfer oznesi .

yinelemek gerekirse - cl finali sonucu & inzaghi ayrilisi , inter dolayli hakan'i suanki konuma tasidi .

ki, hakan'i inter'e alan da inzaghi idi. ozel birebir istegiydi .

$ dan bagimsiz , salt kalitesi baglaminda ; ^piyango transfer olur kendisini almamiz . ki, normal sartlar da zor diyebilirimdim(inzaghi kalsa idi) .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar

interli bazı futbolcular yeni gelen chivu'yu istemiyormuş anladığım kadarıyla. bütün finalleri de kaybetmenin etkisiyle bir kaos var muhtemelen kulüpte. normalde konuşamayacağımız ihtimalleri konuşmamızın sebebi de bu.

İyi abide 8 milyona frankowski 6-7 milyona cuesta alınan ortamda Hakanı 5 e neden versin adamlar 15 milyon bandında olursa bedava olur
Inter Hakan'i en iyi yaşında bedavaya aldi, Hakan artık 30 yasini gecti, Inter'de en yüksek maaşı alan oyuncu. Bence Hakan'i yüksek maaşı sebebiyle 10 milyonun üstüne herhangi bir Avrupa takımına satabilme şansları çok az.

Dikkatimi çeken birşey daha var istediğimiz oyuncular hep 30 veya üzeri bu bir hata dinamizmi kaybetmemiz lazım

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inter Hakan'i en iyi yaşında bedavaya aldi, Hakan artık 30 yasini gecti, Inter'de en yüksek maaşı alan oyuncu. Bence Hakan'i yüksek maaşı sebebiyle 10 milyonun üstüne herhangi bir Avrupa takımına satabilme şansları çok az.
Ben bizz alırsak 10 milyon bandına alıcaz gibi hissediyorum bu arada 5 e falan zorda konuşulan rakamlarda değildir

Sara gayet iyi sadece sakatlandıktan sonra biraz geriledi bence bu sene bomba gibi olur

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle. Sara skorer bi oyuncu olmadığı için fazla gömülüyor bugün onu satılık listesine koysan bir sürü talibi çıkar kısacası eğer giderse çok ararız

O verdiğin rolle alakalı değil mi

Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.

Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.

Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.
Kerem Demirbay da 30 milyona transfer yapmıştı, her yerden vuruyordu,Bundesliga'da uçuyordu vs. Benzer yaşta ve profildeler, direkt onu oynatalım o zaman...
3 sene sonra güvenli bir oyuna ikna olmuş hocayı yine yeni yeniden sistem değişikliğine zorlamanın ne manası var? Asıl iş var olanı güçlendirmek olmalı, yıkıp yapmak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt