- 18 Mayıs 2011
- 19.558
- 10.258
- 1.688
Banane reklam parasından? Orkid reklamında oynasın isterse…önceleri ben de inanmıyordum da galatsaraylı tüm muhabirler de 15 kulüp+10 da reklam filan ayarlandı diye haber verdiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane reklam parasından? Orkid reklamında oynasın isterse…önceleri ben de inanmıyordum da galatsaraylı tüm muhabirler de 15 kulüp+10 da reklam filan ayarlandı diye haber verdiler
Osimhen bizi oyalayip güvenlik agi gibi görüyor olabilir. Istedigi teklifleri almazsa, bari burda kalabilirim diye bakiyor olabilir duruma.
Noktalayin sunu. Dalga geciyor resmen artik
Galatasaray muhabirleri neyi bilmiş ki osimhen maaşını bilsin. Sane gelirken bile hala fenere gidiyor gaza gelmeyin diyorlardı.önceleri ben de inanmıyordum da galatsaraylı tüm muhabirler de 15 kulüp+10 da reklam filan ayarlandı diye haber verdiler
Yazsam ban yiyecegim bir yerden uyduruyorlar 25 milyon vermiş olsak şuanda herkes tarafından he is only want Gala no chance for other teams diye haber dönüyordu napoli bonservis sorunu ise eğer. Yok oyle sorunda yoksa açıklamıs olurduk şuan da tatiline devam ederdi. Ama gerçek dünyada Olan ise şu; avrupadan net 12 teklif bekliyor özellikle de epl olmazsa 15 e buraya gelecek.önceleri ben de inanmıyordum da galatsaraylı tüm muhabirler de 15 kulüp+10 da reklam filan ayarlandı diye haber verdiler
Kacacak bu gidisle o daOsi olmayacaksa David olacak işte yaw yani.
15 verdık dostumYazsam ban yiyecegim bir yerden uyduruyorlar 25 milyon vermiş olsak şuanda herkes tarafından he is only want Gala no chance for other teams diye haber dönüyordu napoli bonservis sorunu olur ise. Yok oyle sorunda yok açıklamıs olurduk şuan dada tatiline devam ederdi. Olan ise şu avrupadan net 12 teklif bekliyor özellikle de epl olmazsa 15 e buraya gelecek.
Noktalayin sunu. Dalga geciyor resmen artik
Reklam palavradan ibaret işte boyle bir maas birimi mi var 15 veriyoruz 10 da reklam 25 iyi 10 da sponsor edelim bir yere 35 veriyor olalım ozaman15 verdık dostum
10 m da reklamda oynayacak ordan verecegiz
turkcell reklamında oynucak gercek herseyReklam palavradan ibaret işte boyle bir maas birimi mi var 15 veriyoruz 10 da reklam 25 iyi 10 da sponsor edelim bir yere 35 veriyor olalım ozaman