- 3 Temmuz 2012
- 134.453
- 81.186
- 5.198
57 yaşında adam yalan söylemezSen niye her gördüğün twite inanıyorsun dostum. o hesapların aktif kalması için sürekli bir şeyler sıkması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
57 yaşında adam yalan söylemezSen niye her gördüğün twite inanıyorsun dostum. o hesapların aktif kalması için sürekli bir şeyler sıkması lazım.
Dede kendisi de yazdiSen niye her gördüğün twite inanıyorsun dostum. o hesapların aktif kalması için sürekli bir şeyler sıkması lazım.
Neden acelemiz olsun sezon ağustosta açılacak sane'yi çekmişsin free'den daha ne.Bence öyle zaten. Bizi garanti görüyor.
Bence de cok fazla beklememek lazim Osimhen'i. Biz isimize bakalim.
Kaleci + ortasaha + sag bek mümkün oldugunca cabuk alinsin.
Oral sevmemesiSanirim amac konuyu doldurup yeni nöbete gecmek
Zira sacma sapan gönderiler göruyorum nöbette. Öyleyse oral sevmezin sucu neydi derim
Bence o olmamalı. 4-3-3'e göre planlama yapıp duruma göre yedekten girecek duruma göre 11 oynayabilecek ciddi potansiyeli olan bir forvete gitmeliyiz Franculino, Yoan Bonny gibi isimler aynı zamanda genç kontenjanına da girdiği için ekstra mantıklı duruyor. Onlar dışında Promise David, Guessand(en zoru çok pahalı) gibi isimlerden tarz olarak bize gayet uyar.Osi olmayacaksa David olacak işte yaw yani.
O da dahil zaten. Hepsi için geçerli.Dede kendisi de yazdi
Noktalayin sunu. Dalga geciyor resmen artik
Napoli nin bi bildiği varmış demekki. İcardinin yokluğunda idare etti. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.Defolsun gitsin ya. Baltaliyor bizi resmen.
Araplar 50 verse oraya kacar
Ingiltereden az bir sey istedigi olursa oraya kacar.
Adamin gözünde garanti Z opsiyonuyuz zaten.