- 12 Haziran 2015
- 33.017
- 25.948
- 2.533
Püh, iptal edin ulen ihaleyi, GS malı deniz yemeyen...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen yaa, yahu İcardimiz ya İcardiiiii, olmadı Morata var, Avrupada cemil cümle forvetsiz oynuyor artık.Suc bizimkilerde. Ay sonuna kadar deadline ver. Halen böyle kem küm ediyorsa. Tesekkür edip kapatacaksin olayi.
Taraftar üzülür ama hak verir bir yerden sonra
Bende de var ulan şu masterchef olayı… geçen sezon izlemedim ama kendime hakim oldum![]()
Olabilir… sponsorluktan çekilmesinin sebebi de bu olabilir… bilgi mi hissiyat mı?turkcell reklamında oynucak gercek hersey
bilgidirOlabilir… sponsorluktan çekilmesinin sebebi de bu olabilir… bilgi mi hissiyat mı?
kendini adamdan saymıyon mu rtaş.150m euro maliyetin altına girmek için bu kadar ısrarcı olmanın bir manası yok. Hani bonservisi elinde olsa bi nebze diyeceğim 1 ay daha bekle ama 75m bonservis+25m yıllık vereceğiz bir de üstüne 1 ay bekleyeceğiz bu bildiğin salaklık kim ne derse desin. 150 milyonu amorti etmek için 3 sene üst üste şampüyon olmamız gerekiyor bizim. Camiada 1 tane aklı başında adam çıkıp bu maliyetin altına girilir mi de demiyor.
Yav okan beni tanıyorsun zatenevlisin sanırım
masterchef başlamış
acunda bıraktığına göre sğız tadıyla bu akşam masterchef izleyebiliriz artıkn
Güle güle
Eyüpspor'un Kerem Demirbay'a yoğun ilgisi var. Oyuncu tarafı da bu duruma sıcak bakıyor. (beIN Sports)
Florya'yı bi Sane'ye vermeyiz iki üç uçak daha indirin bari
Forvetler genelde temmuzda düşmüş bilyo musunuz?
Jardel 3 temmuz 2000
İcardi 9 temmuz 2023
Burak Yılmaz 18 temmuz 2012
Niye acabaosimhen için en önemli tarih 25 haziran-o olmazsa 10 temmuz civarı hersey belli olacak,belki temmuz civarı kampa katılacak.cunku dolunay sonuç almaktir