Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.928
- 15.420
- 2.433
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Ali Burak Uz" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

]
[emoji6
]]

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]
[emoji[emoji6
]
]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji6
][emoji6
]
[emoji[emoji6
]
][emoji6
]#theme=auto">Ligde isimize yariyor, tum oyuncular CL seviyesinde olamaz zaten o bizim gibi takimlar icin olabilecek bir durum degil. Sallai verdigi gorevi yerine getirmeye calisan ve takim icinde huzursuzluk yaratmayan birisi., 4 tane kanat oyuncusu elzem, Sane-Yunus-Baris(kalirsa) ve Sallai gayet iyi bizim adimiza.dediğin doğru da hiçbir fark yaratamayan oynadığı mevkide sadece idare eden bir adam Sallai
Valla yalan olmasın bjk fb ile dalga geçiyor ama bu gidisatta belki fb den daha uzun süre şampiyon olamazlar.Bir kere daha şampiyonluk yarışı veremiyorlar.Bunlar bi 10 m bulmuş her yere teklif ediyolar yine
Ya çoğu geyik biliyorum da, keşke şu sosyal medya taraftar profili de düzelse.
Etkileşim, çağın gereksinimi tabi ama bari içerik de bir nebze kaliteli olsun ya. Tüm Türk taraftarları için geçerli bu durum, hepsi Avrupa takımları taraftarlarınca hunharca dalga geçiliyorlar.
Sane gibi mükemmel bir iş yapmışsın. Biraz klas ol ya. Salak salak şeyler.
Bayağı cringe geliyor bu durum bana.
Yeni tabirlerden tek hoşuma gideni o ya. Çok karmaşık bir duygu durumunu tek kelimeyle müthiş özetliyor. :dKadayıf halinle cringe tabirini kimden öğrendin swordsman :d
*Axeman*Kadayıf halinle cringe tabirini kimden öğrendin swordsman :d
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Reis tamam kalsın da elde zaten kalması muhtemellerle 11 yabancı oluyor. Kale, forvet, stoper ve 10 no alınacak deniyor. Sallai yerine bi yerli çekmek daha mantıklı olur bence.Ligde isimize yariyor, tum oyuncular CL seviyesinde olamaz zaten o bizim gibi takimlar icin olabilecek bir durum degil. Sallai verdigi gorevi yerine getirmeye calisan ve takim icinde huzursuzluk yaratmayan birisi., 4 tane kanat oyuncusu elzem, Sane-Yunus-Baris(kalirsa) ve Sallai gayet iyi bizim adimiza.
Olurda Baris giderse o zaman yerine daha kaliteli birini bulmak lazim. Yoksa suan kanat icin rotasyonumuz yeterli.
katılmıyorum en çok çalışan mücadele eden adam sallai. bu tarz adamlardan takımda bulunması lazım. ha gönder beğenmiyorsan sallai gibi ama gideceksin en az onun kadar çalışan ve yedek kalınca sorun çıkarmayacak ve tutan adamı gönderdiğin için kalite olarak ondan çok daha iyisini bulursan getir. yoksa aptalca bir hareket olur ziyech gibi adamlar için sallaiyi göndermekdediğin doğru da hiçbir fark yaratamayan oynadığı mevkide sadece idare eden bir adam Sallai
hiçbir zaman o paraları etmez. hakan ve ilkay hiç ihtiyacımız olan tarz da adamlar değillerHakan Çalhanoğlu 40 milyon değil bana göre 10 milyon Euro etmez.40 milyon kimse vermez ne futbolcular var dünyada.