Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Ali Burak Uz" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ya bu tam üçkağıtçı

dediğin doğru da hiçbir fark yaratamayan oynadığı mevkide sadece idare eden bir adam Sallai
Ligde isimize yariyor, tum oyuncular CL seviyesinde olamaz zaten o bizim gibi takimlar icin olabilecek bir durum degil. Sallai verdigi gorevi yerine getirmeye calisan ve takim icinde huzursuzluk yaratmayan birisi., 4 tane kanat oyuncusu elzem, Sane-Yunus-Baris(kalirsa) ve Sallai gayet iyi bizim adimiza.

Olurda Baris giderse o zaman yerine daha kaliteli birini bulmak lazim. Yoksa suan kanat icin rotasyonumuz yeterli.

Ya çoğu geyik biliyorum da, keşke şu sosyal medya taraftar profili de düzelse.

Etkileşim, çağın gereksinimi tabi ama bari içerik de bir nebze kaliteli olsun ya. Tüm Türk taraftarları için geçerli bu durum, hepsi Avrupa takımları taraftarlarınca hunharca dalga geçiliyorlar.

Sane gibi mükemmel bir iş yapmışsın. Biraz klas ol ya. Salak salak şeyler.

Bayağı cringe geliyor bu durum bana.

Bernardo Silva, Sane, Osimhen ileri hattı olacaksa, Barış bu takımı bozar. Yunus daha uygun olur. Yunus > Barış

Ya çoğu geyik biliyorum da, keşke şu sosyal medya taraftar profili de düzelse.

Etkileşim, çağın gereksinimi tabi ama bari içerik de bir nebze kaliteli olsun ya. Tüm Türk taraftarları için geçerli bu durum, hepsi Avrupa takımları taraftarlarınca hunharca dalga geçiliyorlar.

Sane gibi mükemmel bir iş yapmışsın. Biraz klas ol ya. Salak salak şeyler.

Bayağı cringe geliyor bu durum bana.

Kadayıf halinle cringe tabirini kimden öğrendin swordsman :d

30 ve üzeri bir teklife Barış'ı satmayacak yönetim yok. Şahsen 15-20 arası bir paraya gönderirler diye tırsıyordum. 3-4 sene önce 10m'a gönderirdik bu kalibre topcuları, iyi yönünden bakarsak bu da bir gelişme bizim açımızdan.

Barış değerini buldu gitmesi gerek geçireceği kötü maçlar sonrası baskıyı kaldıramazsa kötü gidişi durmayabilir oyuncu satmayı da bilmek gerekir

kadro bu kadar güçleniyorsa ve önümüz cl iyse kalmalı barış. iyi bi uyum sağladı hem taraftar hem takımla. 11 veya kenarda bu kadar güçlü adama ihtiyacımız olacak.
çıkılacak adamlar jelert cuesta frankowski demirbay gibi adamlar. kulübemiz güçlü olmadığı için geçen sene fiyasko oldu. bu sene çok daha zor takımlarla oynayacağız. yedekleri gene yetersiz ve genc topcularla doldurursak gene elimize verir gönderirler.

Ts bizden oyuncu isterse poyraz yildirimin dahil olmadığı hiçbir senaryoyu kabul etmemeliyiz.

Ligde isimize yariyor, tum oyuncular CL seviyesinde olamaz zaten o bizim gibi takimlar icin olabilecek bir durum degil. Sallai verdigi gorevi yerine getirmeye calisan ve takim icinde huzursuzluk yaratmayan birisi., 4 tane kanat oyuncusu elzem, Sane-Yunus-Baris(kalirsa) ve Sallai gayet iyi bizim adimiza.

Olurda Baris giderse o zaman yerine daha kaliteli birini bulmak lazim. Yoksa suan kanat icin rotasyonumuz yeterli.
Reis tamam kalsın da elde zaten kalması muhtemellerle 11 yabancı oluyor. Kale, forvet, stoper ve 10 no alınacak deniyor. Sallai yerine bi yerli çekmek daha mantıklı olur bence.

dediğin doğru da hiçbir fark yaratamayan oynadığı mevkide sadece idare eden bir adam Sallai
katılmıyorum en çok çalışan mücadele eden adam sallai. bu tarz adamlardan takımda bulunması lazım. ha gönder beğenmiyorsan sallai gibi ama gideceksin en az onun kadar çalışan ve yedek kalınca sorun çıkarmayacak ve tutan adamı gönderdiğin için kalite olarak ondan çok daha iyisini bulursan getir. yoksa aptalca bir hareket olur ziyech gibi adamlar için sallaiyi göndermek

@Veli Baltacı @Can Erden

Benim bugünkü İngilizce

4ac20fe5-22fe-475a-b4f8-464e280afe76-webp.290655

Tjknın getirip yararlanamadığı can bozdoğan yerli rotasyonuna alınabilir aslında. Çocuk kötü topçu değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt