- 26 Ocak 2021
- 41.163
- 40.422
- 3.078
OlurO zaman Osimhen'i sallayıp Isak alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OlurO zaman Osimhen'i sallayıp Isak alalım.
Mantıklı postlarım ile ilgili fikirlerin?
Paraları yetmez herhalde zamboya bile max 10 teklif etmişler, immobileyi de gönderemeyecekler zatenSenin herifi Tjk istiyormuş forvete
Postlarinı her daim dikkatle takip etmekteyimMantıklı postlarım ile ilgili fikirlerin?
O sebeple yiğenimsin.Postlarinı her daim dikkatle takip etmekteyim
Kalecinin akıllısını isteriz. Bu adam belli ki akıllı değil. Kendisine söyletilen şeyi öğrenme çabasına girmemiş, papağan gibi tekrar etmiş. O yüzden gelmesin.Bence bu kuaforle alakalıdır Arjantinli adamın o kelimenin anlamını bildiğini düşünmüyorum kuaför soyletmistir.
Daha cok aziz doneminde iyi olduklari 1 sezon vardi kadro olarak, onu refere ettim tam hatirlamam hangi sezon.2015-2016 kadrolarına baktım az önce
Alt kaval
Üstü şişhane mesela
Önde
Diego
Nani
Persie
Sow
Vs var arkada Josef ile Topal oynuyor iki statik eleman.
Sow eskisi gibi değil Volkan Şen falan oynuyor.
Stoperde
Kjaer var ama biten Bruno Alves ile oynuyor.
Kuyt
Emre B.
Emenike
İle atletizm kaybetmişler.
Skrtel ve Emre olsa şampiyon olabilirlerdi o sezon bana göre.
Stoper ve orta sahaları tırtmış.
Reis şu fb ye bir söv de transfer yapalim o halde
Seskocum yanlış anlama seni tenzih ederek söylüyorum
Bonservis bedelini begenmediler diye taraftarlar kulübü basmıştı :/// ulan nereden nereye be
Çok ağır ve sakar bir stoperskriniar kazmasi davinson sanchez'in yedegi bile olamayacak kadar yeteneksiz biri
sol stoper lazim.
Deplasmandaki 3-3 biten Kasımpaşa maçından sonra yedim İbrahim Hatipoğluna sövmüştüm.
Daha cok aziz doneminde iyi olduklari 1 sezon vardi kadro olarak, onu refere ettim tam hatirlamam hangi sezon.
Ama genel anlamda parayi verip taraftari uyutunca her seyin olacagini sana. Bir anlayis
bu ne yaaaa birde bizim gstvde ki kızlara bak tövbe tövbeee