Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim Osi kaldi ve 10 numara aldik

Okan gercekten Icardi‘yi yedek mi birakacak?

Ihtimal vermiyorum acikcasi ama 11‘de Icardi‘ye de yer bulamiyorum bu senaryoda
34 - lig maç
8 - CL maçı
2 - Play off
2 - Son 16
2 - Çeyrek Final
5/6 Kupa maçı

54 maç illa ki birileri dinlenip birileri oynayacak çok fazla maça çıkacağız.

Yeri gelir çift forvet oynarsın yeri gelir tek oynarsın ikiside toplamda 35-40 maç oynar ki bir futbolcu için yeterli sayı.

Osi kalırsa gene 2 forvet mi oynayacağız?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ligde banko

Hem dirintutmak hem kolayca dinlendirmek adina.

Osimhen bile olsa tum sezon kullanamazsin, yetisemez. 1 sakatliga mahfolursun(bu sezon icardi de yasadik osi vardi cok sukur)

Bu iki adam varken yerli bi genco yok mu bizde ya 15 dk 20 dk macina gore boyle adamlarin yaninda gelissin?

Osimhen'in Napoli'den aldığı maaş gayet yüksek brüt 20 m euro'ya denk geliyor eğer inat edip ben gitmiyorum derse harbiden 45-50'ye filan çözebiliriz gibi geliyor.

Onlarında ekonomik açıdan çıkmak isteyeceklerdir.
Psg bu ise girmezse.istedigi paralari alamayacak bence anca beklentisini dusurup gider diger takimlara.Ama psg girerse istedigini verir sanirim avrupada en cok maas veren klup psg

Ayrıca osimhen inat ederse bırakırlar kullanmadıkları adama 2 sezon 10 milyon maaş verseler 20 eder 2 sene sonra bedavaya gider 70 milyon içeri girmiş olur 50 ye salarlar 11 de önceden verdik 61 eder osimhenin tavrı tutumu önemli burada

Psg bu ise girmezse.istedigi paralari alamayacak bence anca beklentisini dusurup gider diger takimlara.Ama psg girerse istedigini verir sanirim avrupada en cok maas veren klup psg
PSG şampiyonlar ligini aldıktan sonra kadro yapısını koruyup devam ederler işleyen sistemi bozmak istemezler.

EPL'de o maaşlara çıkan olmaz

En büyük tehdit araplardı onlarda pes ettiler.

34 - lig maç
8 - CL maçı
2 - Play off
2 - Son 16
2 - Çeyrek Final
5/6 Kupa maçı

54 maç illa ki birileri dinlenip birileri oynayacak çok fazla maça çıkacağız.

Yeri gelir çift forvet oynarsın yeri gelir tek oynarsın ikiside toplamda 35-40 maç oynar ki bir futbolcu için yeterli sayı.
1 veya 2 süper kupa maçı

Bu arada osimhenin büyükler tarafından teklif görmeme nedeni bitiriciliği halen o seviyede değil her meziyet var ama bitiriciliği orta seviye Avrupa’da bir takım 70-100 milyon eurolar verdiğinde top seviye ister her özelliğini

Şu Guassend mi nedir çok beğendim.
Yönetimin yerinde olsam onu alır beklerim. Osi gelirse de kanat oynatırım. Gelmezse en uca koyarım

Hakan, İlkay filan düşünüldüğüne göre 3'lü orta sahayla devam edecez.

Beşiktaş maçından sonra Lemina-Torreira-Sara 3'lü orta saha hocanında hoşuna gitmişe benziyor ki orta sahaya 2-3 tane isim geleceği konuşuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt