- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Bence Petrovic gelecek kaleye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 - lig maçDiyelim Osi kaldi ve 10 numara aldik
Okan gercekten Icardi‘yi yedek mi birakacak?
Ihtimal vermiyorum acikcasi ama 11‘de Icardi‘ye de yer bulamiyorum bu senaryoda
Ligde bankoOsi kalırsa gene 2 forvet mi oynayacağız?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Psg bu ise girmezse.istedigi paralari alamayacak bence anca beklentisini dusurup gider diger takimlara.Ama psg girerse istedigini verir sanirim avrupada en cok maas veren klup psgOsimhen'in Napoli'den aldığı maaş gayet yüksek brüt 20 m euro'ya denk geliyor eğer inat edip ben gitmiyorum derse harbiden 45-50'ye filan çözebiliriz gibi geliyor.
Onlarında ekonomik açıdan çıkmak isteyeceklerdir.
Tamam.Beşiktaş Osimhen‘in durumunu sormuş
„Siz kimsiniz“ diye cevap almış
PSG şampiyonlar ligini aldıktan sonra kadro yapısını koruyup devam ederler işleyen sistemi bozmak istemezler.Psg bu ise girmezse.istedigi paralari alamayacak bence anca beklentisini dusurup gider diger takimlara.Ama psg girerse istedigini verir sanirim avrupada en cok maas veren klup psg
1 veya 2 süper kupa maçı34 - lig maç
8 - CL maçı
2 - Play off
2 - Son 16
2 - Çeyrek Final
5/6 Kupa maçı
54 maç illa ki birileri dinlenip birileri oynayacak çok fazla maça çıkacağız.
Yeri gelir çift forvet oynarsın yeri gelir tek oynarsın ikiside toplamda 35-40 maç oynar ki bir futbolcu için yeterli sayı.
Aynen daha o maçlar var hele ki o süreçte Osimhen Afrika kupasında olacak Icardi yine sahnede olur ona baya iş düşecek.1 veya 2 süper kupa maçı