Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların hepsi belli tarihler ve hepsinin arkasındayım.dolunay-yeniay zamanları hepsi.(baslangiclar ve sonuclar demek)osimhen için 3 ude net tarih ama bu tarihlerde başka gelişmeler de mumkun14-15-16 haziran
Sonra 25 haziran
En geç 11-12 temmuz
Bütün tarihleri söylemişsin zaten başka gün mü var,bu tarihler geçince de x temmuz x ağustos yazıyon her t.dönemi
Ayrıca dün
Demişsin
Transfer açıklanacak diye 10 da kalktık hani nerede sıcak gelişme ya da transfer ?
Olm bu ne eridim lan

Şöyle tufaya düşürülmüşsün
Onların hepsi belli tarihler ve hepsinin arkasındayım.dolunay-yeniay zamanları hepsi.(baslangiclar ve sonuclar demek)osimhen için 3 ude net tarih ama bu tarihlerde başka gelişmeler de mumkun
Ayrica ben transfer açıklanacak demedim,sane gibi hareketlilik olur dedim.gun daha yeni başlıyor.
Benimle bu konuda dalasmamani öneririm sana.git falcı bul istersen
Hic biri umut vaad etmiyor maalesef, Jelert denen herif fizigini kullanmadan futbol oynamaya calisiyor. Galatasaray'da olmaz o.Frankowski yerine jelert'i tutarım kadroda adam en azından umut vaad ediyor daha 22 yaşında frankowski'de hiç umut yok.
Derdin ne dostumGönülden gönüle Leroy Leroy Leroy fbyi yaar
Yolsuzum
2 sezondur sakatmis.riskli olmaz miTer Stegeni alacağımızı düşünüyorum.
Jelert en azından +2lik kontenjana uyuyorHic biri umut vaad etmiyor maalesef, Jelert denen herif fizigini kullanmadan futbol oynamaya calisiyor. Galatasaray'da olmaz o.
Param yok , çorap lazımDerdin ne dostum
Beşiktaş’a gitmek istiyormuşBernardo'yu alamadı mı daha bu beceriksiz yönetim?