Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14-15-16 haziran
Sonra 25 haziran
En geç 11-12 temmuz

Bütün tarihleri söylemişsin zaten başka gün mü var,bu tarihler geçince de x temmuz x ağustos yazıyon her t.dönemi

Ayrıca dün

Demişsin

Transfer açıklanacak diye 10 da kalktık hani nerede sıcak gelişme ya da transfer ?
Onların hepsi belli tarihler ve hepsinin arkasındayım.dolunay-yeniay zamanları hepsi.(baslangiclar ve sonuclar demek)osimhen için 3 ude net tarih ama bu tarihlerde başka gelişmeler de mumkun

Ayrica ben transfer açıklanacak demedim,sane gibi hareketlilik olur dedim.gun daha yeni başlıyor.

Benimle bu konuda dalasmamani öneririm sana.git falcı bul istersen

Son düzenleme:
Onların hepsi belli tarihler ve hepsinin arkasındayım.dolunay-yeniay zamanları hepsi.(baslangiclar ve sonuclar demek)osimhen için 3 ude net tarih ama bu tarihlerde başka gelişmeler de mumkun

Ayrica ben transfer açıklanacak demedim,sane gibi hareketlilik olur dedim.gun daha yeni başlıyor.

Benimle bu konuda dalasmamani öneririm sana.git falcı bul istersen

Ben uzun zaman sonra ilk defa bu donem tutturdum,sanede.(11 haziran)

2023 temmuzda bi de.angelino icardi mevzusunda. eğlencesine yazıyoruz surda. Tahmin bu sadece.

tutunca iyi,tutmasin diye de bekleyip sergeni haşlayalim fantezilerinizi musapa yonlendiriyorum,enerjinizi ona kanalize edin ve tükenin onunla beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt