Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağa apo skriniar dan çok daha iyi oyuncu. Yerli… yerine adam istenmesinin sebebi Avrupa daki rakiplere karşı yavaş kalmasıydı. Bu herif apo dan da yavaş. Bırakın Allah aşkına… oynasın fenerde anasının liginde. Hatta bakın fenerde kalmak bile istemeyebilir kulübün içini gördükten sonra…

Ağa apo skriniar dan çok daha iyi oyuncu. Yerli… yerine adam istenmesinin sebebi Avrupa daki rakiplere karşı yavaş kalmasıydı. Bu herif apo dan da yavaş. Bırakın Allah aşkına… oynasın fenerde anasının liginde. Hatta bakın fenerde kalmak bile istemeyebilir kulübün içini gördükten sonra…
Abdülkerim'e haksızlık ediliyor zaten.

Adamın ortalama üstü bir performansı var ve garanti ondan iyi oynayacak adamlar da 20-30m arasına alınabilir ancak.

Böyle eldekini beğenmeyip yerine maliyetli transfer yaptıktan sonra tekrar eski oyuncuyla oynadığımızı çok gördüm. Artık eldekinin de değerini bilmek gerekiyor.

İlla biri alınacaksa ya potansiyeline yatırım yapmalı yada ne vereceği net iyi bir isim olmalı.

@Sergen Zeren 14ünü boş geçtik serg 15ini bekliyoruz
He ya yedik 14u.ama işte 15-16 ya kadar var etki.bakacagiz.her an bisey olabilir,osimhen dahil.

Beni dusunduren osimhen icin gelecek haftayi isaret etmeleri oldu.cunku benim de osimhen için en net ongordugum tarih 25 haziran öncesi sonrasi.

11-12 temmuzdaki dolunay da natal venusu ile kavuşuyor.burda en fazla 28 günlük bi surec var osimhen icin

Abi sana 94 ve 98 dunya kupasindan karma kadro yaptım

-----‐-----Schmeichel-----------

Cafu---Desaiily----Maldini---R.Carlos

--------Mazinho---Patrick Viera

Savicevic-------Hagi-----Baggio--

--------------Ronaldo---------

Maldini 94 Maldini mi 98 Maldini mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt