Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İfbden adam alıp devre arasında göndermediğimiz sezonlarda şamp olamıyoruz

Historik olarak ıspatlanmış bir durum

Skriar da aldığımızda takımı lanetleyecektir
Buraya yazıyorum o herifi Allah korusun alırlar çatır çatır kırmızı görür. Tescillilerde olduğu için görmedi. Oyun kurulumu yok ağır. Ben kesin ve net istemiyorum. Apokerim ondan çok daha iyi.

94 Maldini kariyerinde o güne kadar çok çok nadir (3-5 maç) stoper oynamış olmasına rağmen Baresi turnuvanın başlarında sakatlanınca stoperde tamamladı turnuvayı ama 98 Maldini turnuvayı sadece sol bekte geçirdi. Yani stopere yazacaksak mecbur 94 olması lazım ama o da aslında o dönem için asıl mevkisi değil. 98'de de hala asıl mevkisi sol bekti ama artık Milan'da da ara ara stoper de oynamaya başlamıştı ufaktan (94'deki performansının da etkisiyle işte ihtiyaç olunca) ama Dünya Kupası'nda yine de tamamen sol bek oynadı. Biraz da ondan yazdım aslında. 90'larda Maldini sol bektir, 2000'lerde 30'lu yaşlarında stoper olmuştur, sen stopere yazmışsın.

Eski topçular iyidi de Messi ve Ronaldo ile kimse kıyaslanamaz

Zidane mesela çok iyi anılır ama 5 maçın 2sinde iyi oynardı. Ronaldinho sene top oynadı.

Ronaldo 20 sene oynasa kapışırdı ama 2000deki seviyesine bile bir daha çıkamadı.

Maradona okay ama o dönemki futbol farklı bir de Napoli şampiyonluğu övülüyorda o dönem 6 senenin 3ünde İtalya’da ilk şampiyonluğunu alan takım olmuş; Sampdoria mesela hiç anılmıyor oradaki topçular.

En iyi dönemi siz izlediniz kısacası bu ikisinin rekabeti bir daha gelmez.
Öyle bir dönemdi ki ayni zamanda Nadal-Federer de vardi. Damakta cok guzel tatlar birakiyordu, once El classico sonra bir Roland Garros finali :) hey gidi

Bizim de artık gençlere şans vermemiz lazım. Davinson’a yedek olacak kişi öyle veya böyle Arda Ünyay olmalı. Gidip ekstra sağ ayaklı stoper almamalıyız. Sol stoper ise Lucumi olur Laport olur artık gerekli. Mesela biz Sane’yi aldık,kanatlarda 24 yaşlarında 2 tane de cengaverimiz var,Yunus ve Barış. Bizim 10 numaraya da genç yada 25-26 yaşlarında adamlar almamız lazım. Sudakov olur,Felix olur,Ludoviç Blas olur. 3’ü de cuk oturur. Alt yapıdan takip ettiğim kadarı ile Çağrı Balta,Ada Yüzgeç ve Furkan Koçak. Gençler şans vermemiz lazım. Okan Buruk’ta en şikayetçi olduğum konudur.

Orta saha için iyi 5 banko oyuncu lazım Torreira ya da Lemina 2 ay olmasa tüm işler terse dönerdi.

Bu sene Torreira, Lemina, Sara var +2 daha iyi ekleme yapmak zorundayız 6'ncı oyuncu idare etse bile yeter ara ara Kaan oynar.

5 banko derken 2 kişilik mevki için mi (6-8 mesela) yoksa 3 kişilik mevki için mi (6-8-10 veya 6-8-8 gibi) bu 5 banko + 1 talebin?

Şuan Abdullah Kavukcunun dediği gibi kale ve Osimhen(ya da yerine forvet)öncelikli sağ bek stoper bu mevkilerde oyuncular gitmeden yerine transfer hemen olmaz.Osimhen çok kritik bir an önce sonuclansa inşallah olumlu rahatlayacaz.

@Alper Altun skysportstr tier listesinde hic yok? Yasak degilse bi haber yapmislar
skyvsky.webp

Sergenim orada gördüğün herhangi bir yıldızın tıpkı Messi Ronaldo gibi yıllarca 18 tane Faroe Adaları Malta gibi takımlara karşı oynadığını düşün
Maradona bana göre gelmis gecmis en iyisi.onun oynadigi dönemde italya ligi dunyanin en iyi ligiymiş.van bastenli,gullitli milan,platinili juventus,mathheuslu inter falan.adam bunlara karsi tek basina şampiyon yapti 2 kez napoliyi,ustune dunya kupasi,yaninda sadece valdano var.

Maradonanin zamanında tekmeyle dalıp kart gormuyolarmis.messi ve ronaldonun saçma istatistiği umrumda degil

zidane ve totti ise değeri az bilinenler

Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler

Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm

Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin

Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Başın sağ olsun.

Leao falan şimdi cok komik,ama aylardan eylül olursa bilemiyoruz

bu ib hatip fbye çalım atarım taraftar beni sever diye skriniarı kefin alır

birde bakın kavukcu ve gardi beceremedi ben becerdim olayıda var

yandık biz yandık bu ib hatip yalacak bizi

taraftarda suç bu herife hala daha büyük tepki yok
kesin sucuk ekmekcileride yemeğe çıkarmıştır!

Maradona bana göre gelmis gecmis en iyisi.onun oynadigi dönemde italya ligi dunyanin en iyi ligiymiş.van bastenli,gullitli milan,platinili juventus,mathheuslu inter falan.adam bunlara karsi tek basina şampiyon yapti 2 kez napoliyi,ustune dunya kupasi,yaninda sadece valdano var.

Maradonanin zamanında tekmeyle dalıp kart gormuyolarmis.messi ve ronaldonun saçma istatistiği umrumda degil

zidane ve totti ise değeri az bilinenler
Barça Ronaldinho dönemi öyle bir takım kurduki , Real aynısını yapmak zorunda kaldı , bu iki takım o kadar güçlü olduklarki İspanya ligini geç çoğu Avrupa takımları bile yanlarında Faroe Adaları kaldı, Ronaldo Messi rekabetide milyarlarca alıcı bulması FIFAnın da işine geldi , burada Messi Ronaldo kotulemiyorum tabiki ikiside zaten Maldini Nesta Henry, Zidane, Ronaldinholar varkende ultra yetenektiler zaten, demem o ki , dünyanın en güzel zamanları
Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson
Ve futbol her manada prime'dır şu dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt