- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
Manutd ekitikeyi istiyor güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet samoş nalbantçıoğluİsmim değişmeden önce kim olduğumu biliyo musun
8-0 i yine kabul etmek içimden gelmiyor ama iki sık varsa 8 de 0 çekmek yerine 8-0 derim ama yine kabul etmek içimden gelmiyorÜstad soru sadece benimkisi
Nolacağını tabii ki bilmiyoz eder misin etmez misin
Ulan nisanlim bile bana bu kadar uzun yazmiyor eyvallah .dEtrafındaki birçok güzelliği görmenin aksine,kendisini bitap düşürecek seyler buluyordu inadına.Şaşkınlığımız shopenhaure'in karamsarligini ruhuna adeta bir nakış gibi isleyen bu genç adam içindi.evet onun adı musap'ti. @Mert Aydinli
Kendisine gelen müjdeler için amansız bi yüreği vardı,sevimsiz bir hal alıyordu bazen vesveseleri.Onu olduğu gibi sevmek zaman alacaktı şüphesiz ama yine de deneyecektik.
Musap ilham verdi şu an bana.sagol musap
Bu nasıl soru reis 3 kere üst üste kazansa bile ne olacak adam sevinecemeyecek ki sen edermiydin peki ?Gs şlyi kazanacak ama sen fbli olacaksın deseler kabul eder miydin?
Muztafam kaynak var mıGaliba gerçekten o sene bu sene
Tam olarak aynı sayılmaz osimhenin bir alternatifi yok çünkü yani o ayarda birini bulamazsın.Wan Bissaka-Doue’nin alternatifi ne kadar Jelert değilse Osimhenin alternatifi de o kadar David değil. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyoruz gibi hayırlısı
İfb duran'ı almış. Bütün dengeler değişir. lige 10 sene ambargo koyarlar artıkMuztafam kaynak var mı![]()
@Sadri Baykam ı imha eder misin eski düsmanım yeni dostum musapUlan nisanlim bile bana bu kadar uzun yazmiyor eyvallah .d
Baba heyecan gelirİfb duran'ı almış. Bütün dengeler değişir. lige 10 sene ambargo koyarlar artık
Hadi inşallah yüzlerin güleceği bir sezon olur umarımGaliba gerçekten o sene bu sene
Niye bulamıyorsun parlayan santraforların çoğu bu özelliklerde artıkTam olarak aynı sayılmaz osimhenin bir alternatifi yok çünkü yani o ayarda birini bulamazsın.
Tehlikenin farkında değilsin azizim bu sefer büyük geliyorlar.Baba heyecan gelir![]()
8-0 i yine kabul etmek içimden gelmiyor ama iki sık varsa 8 de 0 çekmek yerine 8-0 derim ama yine kabul etmek içimden gelmiyor![]()