Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etrafındaki birçok güzelliği görmenin aksine,kendisini bitap düşürecek seyler buluyordu inadına.Şaşkınlığımız shopenhaure'in karamsarligini ruhuna adeta bir nakış gibi isleyen bu genç adam içindi.evet onun adı musap'ti. @Mert Aydinli

Kendisine gelen müjdeler için amansız bi yüreği vardı,sevimsiz bir hal alıyordu bazen vesveseleri.Onu olduğu gibi sevmek zaman alacaktı şüphesiz ama yine de deneyecektik.

Musap ilham verdi şu an bana.sagol musap
Ulan nisanlim bile bana bu kadar uzun yazmiyor eyvallah .d

Wan Bissaka-Doue’nin alternatifi ne kadar Jelert değilse Osimhenin alternatifi de o kadar David değil. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyoruz gibi hayırlısı

Wan Bissaka-Doue’nin alternatifi ne kadar Jelert değilse Osimhenin alternatifi de o kadar David değil. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyoruz gibi hayırlısı
Tam olarak aynı sayılmaz osimhenin bir alternatifi yok çünkü yani o ayarda birini bulamazsın.

IMG_5457.webp
Bunu ne cabuk unuttunuz yav

9-24 arasi girelim basari derim

Seneye buralardayız hayırlısıyla.

8-0 i yine kabul etmek içimden gelmiyor ama iki sık varsa 8 de 0 çekmek yerine 8-0 derim ama yine kabul etmek içimden gelmiyor 😁

Bende çok takılıyodum bu işe ya 8 yersek ya rezil olursak yok o gelmesin yok kurada bu çıkmasın falan o korkuyla ne kuradan zevk alabiliyoruz ne maçlardan

Barcelona da 8 yedi noldu hiçbir şey

Biraz rahat olalım,birbirimizi bu yönde teşvik edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt