Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Kalkın floryayı basıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye veriyoz yav maaşını da karşılasınlar be zaman geleceği belli olmayan hazırlık maçlarını iptal etsinler.Boey’i kiralıyorlarsa maaşını verelim kiralasınlar.
Hem yüksek bonservis hem maaş falan veremeyiz.
Bu da Osi’lerin tayfadan sanırım
Adam tatile gitmek istemiş izin vermemiş Münih
Boey için de çekimserim yav. Düşük kiralama bedeli, zorunsuz opsiyonla günü kurtarmak için olur da gittiğinden beri sakatlıktan kafayı kaldıramadı. Buraya dönmeyi kariyeri adına geri adım olarak görecektir ayrıca. Ne kadar kendini adar muamma.
Hakani yalanlamadi sanki daha dogrusu ben görmedimDün Kavukçu sadece Bernardo'yu değil Hakan ile İlkay'ı da yalanladı açıklama oraya yoruluyor gibi.
Petrovic, pavlovic, sildillia, millotKaleci
Sağ Bek
Stoper
10 numara
Osimhen
Osi dışında 4 mevkiye nokta atışı takımı sahiplenip üst düzey performans verecek isimler şart CL için.
Adaylar için sıralamam
Kaleci
1. E. Martinez (A.Villa)
2.D.Petrovic (Chelsea)
3.Ter Stegen (Barcelona)
Stoper
1. Lucumi (Bologna)
2. Pavard (Inter)
3. Pavlovic (Milan)
4. Laporte (Al Nassr)
5. Tuta (E.Frankfurt)
Sağ Bek:
1. Boey (B.Münih)
2. Dumfries (Inter)
3. Mukiele (PSG)
4. Thatchoua (Verona)
5. Sildillia (Freiburg)
10 Numara:
1. Millot (Stutgart)
2. İlkay (M.City)
3. Asensio (PSG)
4. Nkunku (Chelsea)
İsmi geçen bütün oyuncular yalan dedi direkt akla ikisi geliyor zaten.Hakani yalanlamadi sanki daha dogrusu ben görmedim
Boey’i kiralıyorlarsa maaşını verelim kiralasınlar.
Hem yüksek bonservis hem maaş falan veremeyiz.
O nu demesi normal. Isim olarak ilkay ve Bernardo okumustim sadeceİsmi geçen bütün oyuncular yalan dedi direkt akla ikisi geliyor zaten.