Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet piyasa pahalandı ama galatasaray taraftarı ve dijital medyası talip oyunan oyuncuların fiyatını daha ilk elden yüksek zikrediyor

mesela geçen gün eski açıktan erinç diyor ki lunin minimum 30 milyon

ya kim lunine 30 versin allah aşkına

Hocam bizim seviyemiz dediğin Saneye 10 Osimhene 70 basıyorsun. Hangi seviye.

Düşüşe geçen adam almamalıyız. Aldığımız tüm adamlar Sara , Lemina , Osimhen gibi yükselişte isimler olmalı. İlla düşüşte adam arıyorsak Davinson gibi o ligde tutmayan adama iyi adamlar lazım

Barca’da en fazla bu kadar kadro kuruyor Yamal olmasa zaten.

Yani Ter Stegen’i aldıysan Muslera’yı da tutardık bir sene daha çok farkları yok artık
Hem osimhene 65 verip hem de petrovice 25 milyon verebilir miyiz peki sence ?

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alın en iyi tercih dediğiniz kaleci bu

Neuer'in de böyle bir sürü hatası var. 1 twit gönderisiyle adamı gömmeye uğraşmak da göklere çıkarmak da saçma olur. Barça ile sorun yaşamasa zaten bizim seviyemizde asla gündeme gelemezdi.

yav en büyük efsanen avrupa da yıllarca kaleni koruyan şöyle bişeydi rdaş bunlarda hiç bişi göremedim

images
Kral zaten Muslera her sene iki maç bizi direkt Avrupa’da kendi sıkıntılı duruma sokuyor. Ben ondan da Avrupa’da memnun değilim ki

Neuer'in de böyle bir sürü hatası var. 1 twit gönderisiyle adamı gömmeye uğraşmak da göklere çıkarmak da saçma olur. Barça ile sorun yaşamasa zaten bizim seviyemizde asla gündeme gelemezdi.
Ya hocam Muslera ile Ter Stegen arasında ne kadar seviye fark olduğunu düşünüyorsunuz gerçekten?

Hocam saygılar son dönemdeki yorumlarınız ile şahsi görüşlerim bire bir örtüşüyor bu durumdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. İyi forumlar.

hayır herkes petkovic diyorda kaç kere nerde izlenmiş bu adam chelseada ki performansı büyük takım olarak referans olabilir bize o da çok parlak değil gibi görünüyor , dk yıldızı livakovicin hali bile ortada , büyük takım kalecisi olmak çok daha farklı

Hem osimhene 65 verip hem de petrovice 25 milyon verebilir miyiz peki sence ?

Bence de veremeyiz vermemeliyiz de o zaman iyi bir analiz yapıp zorunlu satın alma opsiyonuyla çözeceksin.

Bizimkiler bir sene bakalım tutarsa alırız diyor yok öyle bir dünya

Ben de benzer düşünüyordum ama kaleci için o kadar etkiler mi emin değilim.

Esas mevzu Van Dijk eski haline döndü bence çapraz sakatlığından sonra, kendine iyi bakmak önemli.

Bir de oyuncu elinden geleni yapacak mı çalışacak mı vs
Benim en buyuk endisem son cumlen. Alacagim var(? Net bilmiyorum bunu, yaziliyor) - gs de bana maas verir guzel. Bakarim yoluma diye bakar mi?

Sakatliklaroda dusunduruyor yasi geregi, kaleci refleksin en onemli oldugu yer, tereddut ettirecek ya da "eli ayagi gitmeyecek" kaleci bende kusku yaratir.

hayır herkes petkovic diyorda kaç kere nerde izlenmiş bu adam chelseada ki performansı büyük takım olarak referans olabilir bize o da çok parlak değil gibi görünüyor , dk yıldızı livakovicin hali bile ortada , büyük takım kalecisi olmak çok daha farklı
fransa liginin berkesi şuan.

Musleranin sezon sonunda birakacagi belliyken niye hiç calisma yapılmadı da dünyada piyasaya çıkan bütün kalecilere gidiyoruz diye sorasım geliyor lakin sonrasında ekibimizin sikot, teknik ekip, yonetim kadrosu kalitesi aklıma gelince sorunun saçmalığı ortaya çıkıyor ve vazgeçiyorum.

Musleranin sezon sonunda birakacagi belliyken niye hiç calisma yapılmadı da dünyada piyasaya çıkan bütün kalecilere gidiyoruz diye sorasım geliyor lakin sonrasında ekibimizin sikot, teknik ekip, yonetim kadrosu kalitesi aklıma gelince sorunun saçmalığı ortaya çıkıyor ve vazgeçiyorum.
Onu diyorum işte Muslera gidince Barca’nın serbest bıraktığı bitik kaleciye bas parayı City’nin salacağı İlkay’a bas.

Bunu bende yapardım parayı bana bağlasanız. Böyle planlama mı olur yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt