Çok fazla fantezi aramaya gerek yok. Hücumda ve baskılı savunmada adam adama 3-2-5, yerleşik savunmada 4-4-2 olacak bir sistem ile oynayacağız Osimhen veya yıldız bir forvet gelirse.
Tahminî ortalama pozisyonlar:
Ekli dosyayı görüntüle 291101
Ben hocanın orta sahayı üç sağ ayaklı oyuncudan oluşturmayacağı gibi sağ ve sol beklerde iki tane defansif oyuncu kullanmasına imkân vermiyorum. Yani Boey-Elmalı bana çok zor geliyor. Yapılacak önde baskıda da beklerin biri böyle iyice öne atılacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 291102
Bu kadronun yerleşik karşılaması da şöyle olur. Torreira yanında Lemina olduğu sürece, Yılmaz'ın öne yapacağı çıkışları kompanse edebilir. Her koşulda sağ tarafa ağırlık verilen bir kadro ortaya çıkar.
Ben tam da bu rollerde Akgün'ün Sara ve
Sané'nin pozisyonlarını rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Geriye düşülen maçlarda kısa süreli alternatif olarak Elmalı'nın yerine girip hücumda 2-2-6 sistemi ile de rakibi iyiden boğmak mümkün olabilecektir.
Ben ilk 11'e çok fazla transfer yapılmaması taraftarıyım. Bizim daha ziyade bu oyuncuların rollerini oynayabilecek ve skor katkısı da veren tecrübeli isimlere bakmamız gerektiğini düşünüyorum.