Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla fantezi aramaya gerek yok. Hücumda ve baskılı savunmada adam adama 3-2-5, yerleşik savunmada 4-4-2 olacak bir sistem ile oynayacağız Osimhen veya yıldız bir forvet gelirse.

Tahminî ortalama pozisyonlar:
Ekli dosyayı görüntüle 291101

Ben hocanın orta sahayı üç sağ ayaklı oyuncudan oluşturmayacağı gibi sağ ve sol beklerde iki tane defansif oyuncu kullanmasına imkân vermiyorum. Yani Boey-Elmalı bana çok zor geliyor. Yapılacak önde baskıda da beklerin biri böyle iyice öne atılacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 291102

Bu kadronun yerleşik karşılaması da şöyle olur. Torreira yanında Lemina olduğu sürece, Yılmaz'ın öne yapacağı çıkışları kompanse edebilir. Her koşulda sağ tarafa ağırlık verilen bir kadro ortaya çıkar.

Ben tam da bu rollerde Akgün'ün Sara ve Sané'nin pozisyonlarını rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Geriye düşülen maçlarda kısa süreli alternatif olarak Elmalı'nın yerine girip hücumda 2-2-6 sistemi ile de rakibi iyiden boğmak mümkün olabilecektir.

Ben ilk 11'e çok fazla transfer yapılmaması taraftarıyım. Bizim daha ziyade bu oyuncuların rollerini oynayabilecek ve skor katkısı da veren tecrübeli isimlere bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
2. resim "bizim kaleye hücum edin" der gibi, ok işareti ile bizim kaleyi gösteriyor ahmet abi.

Petrovic
Milanın Kaleci
Romanın Kaleci

Ya da Güney Amerika’dan bir büyük takım gksi.

Ben Lunin’i de istemiyorum bu paralara. As kaleci olamamış adam kariyerinde 3M para istiyor.
Milan ve Roma kalecilerini unut. Alamazsın. G.Amerika dan büyük takım kalecisi kim renktaş?

hangi pozisyon ile alakalı, hangi oyuncunun ismi çıkarsa çıksın, transferi osimhen'den bağımsız değerlendiremiyorum. o yüzden kimseye cash bonservis verilsin istemiyorum (daha iyi seçenek olsa bile).

transfere 0 bonservis harcayalım, elimizde satılabilecek ne kadar topçu varsa satıp, 2-3-5 ne getiriyorsa artık bir para toplayıp, bonservisli olarak SADECE osimhen'i alalım istiyorum.

o yüzden ilkay'a da, stegen'e de okeyim (bonservissiz olacakları için).

Milan ve Roma kalecilerini unut. Alamazsın. G.Amerika dan büyük takım kalecisi kim renktaş?
Diyorum ki işte onu da Muslera’nın gideceği 100 sene önce belliyken gidip analiz edeceksin.

Armut gibi yatıp menajer önerileriyle kaleci mi seçilir. Ben yapayım transferi o zaman

Şu adam Brezilya’da çok konuşuluyor deneyebilirdin şansını

hangi pozisyon ile alakalı, hangi oyuncunun ismi çıkarsa çıksın, transferi osimhen'den bağımsız değerlendiremiyorum. o yüzden kimseye cash bonservis verilsin istemiyorum (daha iyi seçenek olsa bile).

transfere 0 bonservis harcayalım, elimizde satılabilecek ne kadar topçu varsa satıp, 2-3-5 ne getiriyorsa artık bir para toplayıp, bonservisli olarak SADECE osimhen'i alalım istiyorum.

babel ziyech bu adamları da bu mantıkla beleşe topladık gördük olanları böyle olmuyor

Ter Stegen'i gerçekten tekrar düşünmeliyiz... Ciddi şüphelerim var. Ön çapraz bağ, Aşil tendonu veya patellar tendon kopması gibi sakatlıklar yaşayan oyuncular, eski hallerine asla geri dönemezler ya da önceki seviyelerine ulaşamazlar. Bu tip sakatlıklar, bir kalecinin patlayıcı gücünü ve çevikliğini doğrudan etkilediği için Ter Stegen'in sahalara dönüşünde aynı Ter Stegen olamayacağını düşünüyorum…

Bizim rize sakatlığı sonrası muslera gibi olmuştur işte. Eskisiyle bir fark olacak.

Sağ bekte osayiye razı misin

Muslera Rize maçından sonra düşmedi.

2017-2018 sezonunda
2018-2019 sezonunda da

İyi değildi.

Diyorum ki işte onu da Muslera’nın gideceği 100 sene önce belliyken gidip analiz edeceksin.

Armut gibi yatıp menajer önerileriyle kaleci mi seçilir. Ben yapayım transferi o zaman

Şu adam Brezilya’da çok konuşuluyor deneyebilirdin şansını

G.amerika dan biz bir de bayadır transfer de yapmadık en son maicon galiba

babel ziyech bu adamları da bu mantıkla beleşe topladık gördük olanları böyle olmuyor
bir sürü fayda veren bonservissiz adam da alındı. önemli olan doğru tercihi yapabilmek. sane'yi almamalı mıydık yani o zaman, zamanında babel ziyech işleri oldu diye?

Ilkay ve ter stegen nasil bonservissiz oluyor, ilkay 2026, ter stegen de 2028e kadar kontrati var

Dünya kupası varken Ter Stegen'in yatması imkansız ama sakatlık riski gözardı edilemez boyutta. Istemeyenler haksız değil.

Katılmıyorum. Biraz etli butlu uzun adamlar gelince patlatıyorlar
Alakasi yok. Bu hakanlada iyi olacak degil. Daha cok kondisyonla alakali. Malmöye karsi bile yikildik son dakikalarda. Önemli olan konsisyon olarak avrupaya ayak uydurmak. Mental eksiklite var cogu zaman bunuda atlatmak lazim. Zaten clde 1 2 mac kazandigin vakit o özgüvende gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt