Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu +2 kuralını biri kısaca izah edebilir mi? Kaç bu yaş sınırı tam olarak? Doğum tarihi veya? Bir de bu sene o yaş sınırı altında oyuncu alıp 3-4 sene kontrat yaptın, seneye o yaş sınırını geçince +2'de sayılmayacak mı artık? Yani gelecek sezon hiç yeni transfer yapmasan bile birebir aynı oyuncular birden kontenjana sığmayacak mı?
Ilk cikan halinde o anlam cikiyordu, sacmasapan bir detay....

icardinin iyi döndüğü durumda osimheni de alırsak nasıl 11 oluşturacaz. Bu sene farklı olarak Sane var kanatta kimi yedekte bırakacaz. Aynı anda hem İcardi hem Osimhen bana çok gereksiz gibi geliyor ya icardiye güvenmek gerekiyor ya da güvenmiyorsak osimhen transferinden sonra İcardi ile vedalaşmak gerekiyor gibi düşünüyorum.

Bu +2 kuralını biri kısaca izah edebilir mi? Kaç bu yaş sınırı tam olarak? Doğum tarihi veya? Bir de bu sene o yaş sınırı altında oyuncu alıp 3-4 sene kontrat yaptın, seneye o yaş sınırını geçince +2'de sayılmayacak mı artık? Yani gelecek sezon hiç yeni transfer yapmasan bile birebir aynı oyuncular birden kontenjana sığmayacak mı?
Kazanılan hak olduğu için değişmez oynarlar diye düşünüyorum.

Açıklamışlardı onu sezon başı 2003 lü aldığın kişi 2 sene öyle sayılıyordu sanırım.

Hakan geçen sene Seri A'nın en çok mesafe kat eden orta saha oyuncusuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Lemina'ya burada dünya övgü dizilir Hakan istenmez. Şaka gibi.

Lemina da sanirsin siirt jetpaspordan geldi bize o da dunyanin en tempolu liginden oynuyordu hakan ondan 2 kat tempolu falan asil ezbere yorum budur..

Ayrica bizim bir sistemimiz var demekle GS sistem takimi demek cok farkli seyler. .Cok basit bir ornek gecen yil osimhen yerine İcardi olsa biz sampiyon olamazdik.. Sistem takimisin ama son gun karambole getirdigin adam tek basina 10 mac kurtariyor .. Son 7-8 haftaya kadar surunuyorduk resmen ortada bir futbol yoktu ocak ayindan beri

2003 ve sonra doğumlu olması gerekiyor. Bu yıl alırsan seneye de aynı kontenjana giriyor ama en fazla 2 yıl.

IMG_9772.webp

Hakan Calhanoglu bonservisi elinde olsa yada 7-8 milyon Euro'luk bonsevisi olsa kimse ses çıkarmaz ancak 15 üstü felan verilecek bir oyuncu değil o rakamlar verildikten sonra mesela Mario Pasalic 30 yaşında onun alinmasi bile daha mantıklı olur(Ki normal şartlarda Pasalici de istemem.)

pasalic hakanın kramponunu taşır ya nasıl hakan yerine ona verilir para

Lemina da sanirsin siirt jetpaspordan geldi bize o da dunyanin en tempolu liginden oynuyordu hakan ondan 2 kat tempolu falan asil ezbere yorum budur..

Ayrica bizim bir sistemimiz var demekle GS sistem takimi demek cok farkli seyler. .Cok basit bir ornek gecen yil osimhen yerine İcardi olsa biz sampiyon olamazdik.. Sistem takimisin ama son gun karambole getirdigin adam tek basina 10 mac kurtariyor .. Son 7-8 haftaya kadar surunuyorduk resmen ortada bir futbol yoktu ocak ayindan beri
Şu argüman kadar saçma bir iş yok bana göre de. Osimhen olmasaydı icardi vardı 2 sene çatır çutur şampiyon oldun. Osi çok destek oldu ama icardi de boş adam değil daha çok bitirici

Şu argüman kadar saçma bir iş yok bana göre de. Osimhen olmasaydı icardi vardı 2 sene çatır çutur şampiyon oldun. Osi çok destek oldu ama icardi de boş adam değil daha çok bitirici

BU İcardiyi kotulemek degildir olayi yanlis anliyorsunuz..Gecen yil dedigim donem Osimhene top mu geldi Allah askina adam ekmegini tastan cikardi gol atsin atmasin inanilmaz faydali oldu oyun tarzi sebebiyle..

Daha iyi bir oyun oynayan takimda İcardi net daha cok gol atar Osimhenden hatta yerine gore Osimhene tercih de edersin..Bizim gecen yilki sampiyonlugun yarisi osimhendir sahsi fikrim

pasalic hakanın kramponunu taşır ya nasıl hakan yerine ona verilir para
15 ve üzeri Hakana verecegime bonservissiz ona veririm dedim ama normalde Pasalici de istemem.Hakan Çalhanoğlunu şampiyonlar ligi finali oynadı diye gözünüzde fazla büyütmeyin çok extra bir oyuncu değil takım oyuncusu.Kotu demiyorum ama yıldız asla değil

15 ve üzeri Hakana verecegime bonservissiz ona veririm dedim ama normalde Pasalici de istemem.Hakan Çalhanoğlunu şampiyonlar ligi finali oynadı diye gözünüzde fazla büyütmeyin çok extra bir oyuncu değil takım oyuncusu.Kotu demiyorum ama yıldız asla değil

ben de 15 bonservisi ona veririm anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt