Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Ter Stegen ne alaka arkadaş ya. Bu herifi getireceğime Günay ile devam ederim daha iyi. Yapmak zorunda olduğun şey; paraya kıyıp uzun vaadeli olacak birini getirmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu al hilal den de baygınlık geldi dünyada başka bir adam yokmuş gibi 70.ye teklif falan götürüyor istemiyor ulan işte adam yüzsüz .. larFab videosunda yine Osi’den bahsetmiş. Yeni bir şey yok ama şunu demiş:
“Al Hilal kendilerine yaklaşan bir teklif olmadığını biliyor ve bu yüzden Osimhen’i ikna etmeye çalışmaya devam etmek istiyor. Ayrıca Galatasaray’da oyuncuyu transfer etmek için çalışıyor. Şu anda bu iki kulüp var. Her şey Osimhen’de, nereye gideceğine o karar verecek.”
herkes tatilde Sara ve Torreira çalışıyor bu adamlar olmadan kadro yazmayın
Brüt 6.9 aliyormus yani 3-4 netOrada da ya 3,5 yada 4 alıyor 10 milyon dan 3 sene de 30 milyon verilecek diyen dangalağa selam olsun.
*. burasi net .Ter Stegen ne alaka arkadaş ya. Bu herifi getireceğime Günay ile devam ederim daha iyi. Yapmak zorunda olduğun şey; paraya kıyıp *uzun *vaadeli *olacak birini getirmen.
Oradaki maaşı vermişiz işte.Brüt 6.9 aliyormus yani 3-4 net
Beşiktaş, Zambo Anguissa için Napoli'ye bonuslar dahil 18 M€ teklif etti. (Ekol TV) Anguissa Beşiktaş'a sıcak bakıyor.
Angutsa duserAnguiisa bjkye dusmez
Ne kadar çok hain seven varGedson![]()
bireysel cimisiyoricardi nerde acaba
Yav rotasyon denilince bizim ülkede 3 milyon euro maaş alan adamın kenarda beklemesi biri düşüş yaşayınca yerini alması olarak algılanıyor.*.
kaldi ki inter , atletico ozelinde - bu rotasyon sorunu- yuzunden ; sezonun son donemecin de agir fire verdikleri gibi yakin ornekler mevcut . ozellikle inter dolayli bu duruma dunya futbolu bolumumuz de nacizane detaylica bold deginmistim . gecen sezonda hissetmislerdi , bu sezon daha sert hissettiler. italya kupasindan elenme, ligin sonunu getirememe, ve sonunda da cl finalinde ruh gibi sahada dolasmalari ile agir kaybettiler. surpriz bulmadigimi surec ilerlerken yazmistim inter mac basliklarinda....
kadrolari zaten cok yasli , rotasyonu da dogru yapamadilar - dar kadro. uzerine ,kadro da kimi ana arter isimlerin muadilleri yeterli seviye de ve efektiflikte olmamasi yuzunden agir bir dusus yasadilar fizik kon ve mental yorgunluk olarak .
@Murat Durmaz barca-inter eslesmesi donemi yazdigin mac mesajina ustteki denklem de bir yanit vermistim hatirlarsan .
velhasil ,
tum bunlar goreceli elbette .
bize donersek ;
sevgili tuna ,
bizle ilisik , nacizane , son 2 sezondur kamp donemleri
bu duruma ozellikle dikkati cekiyordum ''birden fazla kulvar da yer alacagimizdan dolayi'' .
ilk sezon avrupa yoktu gorece anlasilir bir durum du kadro tutumu . 2.ve 3.sezon hoca nin rotasyonu duzgun yapamamasi yetmezmis gibi, kadro planlamasinda da netlik yoktu . hatali/eksik/yetersiz sezon kadro planlama vb yuzunden, birden fazla oyuncuyu devsirme yapip farkli yerlerde oynattik . bek'in yedegi olmali, stoperin olmali, vs vs liste uzar gider .
biz de yarim yamalak yapildi bu bolum .
en yakin ,bu sezon kimi ana arter oyuncular -senin yazdiklarin basta olmak uzere- dinlendirilmeden surekli oynatilmalari sonucu sakatliklar yasadik , dususler yasadik . <- bunlar olurken zaten avrupa bir yana , o sira lig yarisimizda osimhen elde olmasaydi bu sureci *puansal kayipsiz gecmemiz bana gore cok zor du .
toparlarsak : rotasyonu sezon geneline mutlak iyi yaymali ve efektif uygulamali . rotasyon da sayica yeterli oyuncu bulunmali coklu kulvarlar goz onunde bulundurularak...
temennim son iki sezon yapilan hatalar bu sefer yapilmaz. bunu da zaten kadro planlamasi muhendisligi vb basliklar da hep beraber kendimizce yoruma dokuyoruz ,dokmeliyiz de .
saygi ve selamlar .
Sabah doğru Tel Aviv'e gidiyosun AhmetNe kadar çok hain seven var
Sana gsli demekten utanıyoruzGedson![]()