Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın maliyetlerini görmek lazım ondan sonra eleştirilir eğer uygun şartlar olursa fazlasıyla katkı sağlar.

Maliyetine bakmak lazım ama 12+2 olduğu ortamda en iyi yerlilere sahip olmamız şart eğer kendi ligimizin Bayern ve PSG'i gibi olacağız diyorsak yabancı kadar yerlilerde öyle olmalı.

Jhon duran ve jonathan david nasıl futbolcular izleyen oldumu
Bizde iş yaparlarmı

Hakan transferi şampiyonluğu kaybettirir yazıyorum buraya. Sert desen sert değil, tempolu desen tempolu değil, driblingi yok, dar alan becerisi yok durarak sağa sola top dağıtan bir adam. Nzonzi etkisi yapar bizim kadroda rezalet bir transfer olur.
altına imza attığım bir post. hakan'ı gram beğenmiyorum lemina-torerria-sara gibi hareketli bir üçlüden birinin yerine hakan gibi en büyük meziyeti sağa sola pas atmak olan hareketsiz birini koymak eksi yazar hakan yada ilkay geleceğine bin kere sara kalsın tercih ederim

Hakan'ın maliyetlerini görmek lazım ondan sonra eleştirilir eğer uygun şartlar olursa fazlasıyla katkı sağlar.

Maliyetine bakmak lazım ama 12+2 olduğu ortamda en iyi yerlilere sahip olmamız şart eğer kendi ligimizin Bayern ve PSG'i gibi olacağız diyorsak yabancı kadar yerlilerde öyle olmalı.
Umudum Inter beleşe almıştı Hakan ı kolaylık sağlarlar bence ama Hakan gelmek istiyor mu ?

şimdi baktım Hakan Şubat’da 32 oluyor.

En fazla 2.5 sene iyi seviye oynar.

1 sene de elit seviyede oynar o da önümüzde ki sene.

Kontratı 2027 de bitiyor.

31 yaşında kontratı 2027 de biten Türk futbolcuya kimse 20 vermez.

Çünkü ben 32-33 yaşından sonra düşmeyen Türk futbolcu görmedim.

Sara neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum. Bazı konularda tabii ki eleştiriyoruz ama sakatlanana kadar izlediğimiz en iyi 8 numara performanslarından birini verdi Okan Buruk'un Rus Ruleti futbolunda.

kesinlikle

ikinci yarıda lemina nasil o ovulduyse ligin ilk yarısında da sara ovuluyordu

altına imza attığım bir post. hakan'ı gram beğenmiyorum lemina-torerria-sara gibi hareketli bir üçlüden birinin yerine hakan gibi en büyük meziyeti sağa sola pas atmak olan hareketsiz birini koymak eksi yazar hakan yada ilkay geleceğine bin kere sara kalsın tercih ederim
hakan bizdeki oyunculardan torreira haric hepsinden daha hareketli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt