Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.727
- 14.580
- 2.623
Çok iyi futbolcuSonra anlatırız aslında hakan iyi ama sağı solu kötü arkaya koşu atmıyorlar diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi futbolcuSonra anlatırız aslında hakan iyi ama sağı solu kötü arkaya koşu atmıyorlar diye
Müthiş. Seneye de free Bernardo çekeriz bu kadroya.Petrovic
Boey - Sanchez - Lucimi - Eren
Torreira - Lemina - Hakan
Sane - Osimhen - Barış
Sonra anlatırız aslında hakan iyi ama sağı solu kötü arkaya koşu atmıyorlar diye
Pit stopcu jakobs 4mac arka arkaya oynayamaz gibi. Allahtan eren varBu sene takimimizda en umutlu oldugum oyuncu sakatlanmadigi taktirde Jakops ligin son haftaları hayranlikla izledim.
Salisu ve Cuesta tandemi kol gibi olur der miyiz AlimStopere Cuestadan daha kötüsünü arıyoruz galiba.
altına imza attığım bir post. hakan'ı gram beğenmiyorum lemina-torerria-sara gibi hareketli bir üçlüden birinin yerine hakan gibi en büyük meziyeti sağa sola pas atmak olan hareketsiz birini koymak eksi yazar hakan yada ilkay geleceğine bin kere sara kalsın tercih ederimHakan transferi şampiyonluğu kaybettirir yazıyorum buraya. Sert desen sert değil, tempolu desen tempolu değil, driblingi yok, dar alan becerisi yok durarak sağa sola top dağıtan bir adam. Nzonzi etkisi yapar bizim kadroda rezalet bir transfer olur.
Umudum Inter beleşe almıştı Hakan ı kolaylık sağlarlar bence ama Hakan gelmek istiyor mu ?Hakan'ın maliyetlerini görmek lazım ondan sonra eleştirilir eğer uygun şartlar olursa fazlasıyla katkı sağlar.
Maliyetine bakmak lazım ama 12+2 olduğu ortamda en iyi yerlilere sahip olmamız şart eğer kendi ligimizin Bayern ve PSG'i gibi olacağız diyorsak yabancı kadar yerlilerde öyle olmalı.
Sara neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum. Bazı konularda tabii ki eleştiriyoruz ama sakatlanana kadar izlediğimiz en iyi 8 numara performanslarından birini verdi Okan Buruk'un Rus Ruleti futbolunda.
bu ne?Bassey
Badiashile
Jose Cordoba
Abakar Sylla
Pavlovic
Niakhate
Sikou Niakate
Otavio
Lucumi
A.Ribeiro
Dardai
Nsoki
Zeze
İsaak Toure
Opoku
Brassier
Mawissa
Doumbouya
Davis Bautista
Güney Amerika'dan daha yazabilirim
hakan bizdeki oyunculardan torreira haric hepsinden daha hareketlialtına imza attığım bir post. hakan'ı gram beğenmiyorum lemina-torerria-sara gibi hareketli bir üçlüden birinin yerine hakan gibi en büyük meziyeti sağa sola pas atmak olan hareketsiz birini koymak eksi yazar hakan yada ilkay geleceğine bin kere sara kalsın tercih ederim