Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi o ayrı, Hakan ne kadara oynayacak rotasyon genişlesin. Sara yatırım yaptık onu mu hiç edeceğiz, en fazla para kazanabileceğimiz iki üç oyuncu kaldı Barış-Sara-Yunus vs. Bilmiyorum Hakan makul gelmedi bana. Ha İlkay gibi bonservis vermeden alabiliyor olsak zaten yani...
Ayrica Hakan ve Ilkay yas ortalamamizi Mertens Ve Muslera ayrilmis olmalarina ragmen hala gereginden yuksek tutmaya devam edecekler.

Jhon duran ve jonathan david nasıl futbolcular izleyen oldumu
Bizde iş yaparlarmı
David denilen eleman iyi de 15 milyon maaşı hak edecek herif değil boş atmasın.
Avrupadan alacağı Max 6 imza 3.5 net maaş.
Elalem 90 milyon verdiği adama 4 milyon net maaş veriyor bunlar servet peşinde geziyorlar.

Bu paraya gelecekse müthiş oyuncu. Gelmeyecekse bok gibi.

Duran da fena herifin teki ancak psikolojik sorunları var. As oyuncu olabilir mi büyük soru işareti.

Bu ikisi yerine belçikadaki herife giderim daha iyi

Hakan pres yapar ya gelirse en azından 1-1.5 sene yapabilir fiziksel olarak.

Taraftarı olduğu takıma gelecek o açıdan da olumlu.

Ama, büyük ama maliyet çok olur ve bana göre 1 sezon dışında performansı düşmeye başlar.

Bonservisi olmadan gelse herkes ister.

Ama takımda

Torreira
Lemina
Hakan
Sara

Dört orta sahayı nasıl oynatırız birini yedek bırakıp, ya da 10 numarasız hücumdan vazgeçmeden tartışılır.
50-60 maç oynayacağız bu sene. O yüzden Ilkay da gelsin sakatlığı var cezalısı var. Lemina 3 güne 1 oynatamayız sakatlanır mesela. Üst düzey 4-5 ortasaha olsun her formasyonu oynarsın rahat rahat.

Herkesin ağzında finalde Hakan batırdı filan var. Ula hangisi finalde patatese bağlamadı interde? Tamam gelmesin ama çok bayat bir argüman bu

ben barella tipi oyuncuları daha çok beğeniyorum torerria, lemina'da benzer tarzlar avrupa'da başarının bu tip oyunculardan geçtiğine inanıyorum

psg kadrosundakiler tam öyle değil mesela ya da barca

bunun doğrusu ideal bir mix

inter neden barella yanında hakan oynatiyor cunku tamamliyorlar birbirlerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt