Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara hakanla kıyaslanacak bir oyuncu değil

Hakan
Torreira
Sara
Lemina

Bu dörtlü bir şekilde senede 50 maçın 50’sindr de süre alacak arkadaşlar. Eğer Hakan gelirse

Ön libero’ya Hakan yazıp Öne Torreira-Lemina/Sara’dan ikisi gelir.

4-3-3 oynarız. Sane-Barış-İcardi(Osimhen) gibi bir formasyon ile.

Yunus da aynı şekilde süre alacak muhakkak.

10 numara işi yalan olur tabi.
10 numara sane zaten
Artık kanat forvet 10 numaralara alışın

sistem ve taktiksel esneklik adina hakan muhtesem bir prototip tipoloji . uzun yillardir yakindan takip edip ic gecirdigim - keske olsa dedigim transfer oznesi .

yinelemek gerekirse - cl finali sonucu & inzaghi ayrilisi , inter dolayli hakan'i suanki konuma tasidi .

ki, hakan'i inter'e alan da inzaghi idi. ozel birebir istegiydi .

$ dan bagimsiz , salt kalitesi baglaminda ; ^piyango transfer olur kendisini almamiz . ki, normal sartlar da zor diyebilirimdim(inzaghi kalsa idi) .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar

Nasil okuyorsunuz yav fabrizionun tek dedigi adamin menajeriyle oturacagiz vs...

Hakanin maasi, menajerinin mamasi, interin bonservisi....daha cok konu var.

Sarayı çok seven hakanı da 17yasinda beri hamburgdan takip eden biri olarak diyebilirim ki Hakan topun başına geçerse sara saygısından 1 metre yanına yaklasamaz.
Asıl söylemek istediğim Hakan'ın işini yapan oyuncu var zaten takımda ama Hakan Lemina, Torera ve Sara'nın işini yapamaz dolayısıyla direkt oynamaz, oynamayacak adama da bu paralar verilmez.

Tamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.

Bir oyuncu alınırken videolarına bakılır, güzel şeyleri incelenir güzel görülmek istenir.

Tanımadığın adamdır sekanslara bakılır hayvan dersin, robot sanırsın.

Alınca anlarsınki aslında hepsinin defoları var. Hakan’da da mevzu bu, sistemsiz milli takımlarda öne çıkamadı diye çöp çekilir halbuki adam İtalya liginin en iyi 10 numaralarındanken bir anda regista oldu onu da en iyi şekilde yaptı. Ona rağmen çift hane gol atıyor.

Oyun görüşü nedir, topu döndürmek nedir fikir olmayınca bireysel olarak herşeyi yapmayan adam çöp ilan ediliyor.

Neymiş ŞL finalinde etkisizmiş, karşıda Neves, Vitinha, Ruiz var sen 36lık Mkhi ve düşüşte Barellayla oynadın olsun bir zahmet ŞL finali orası.

Lemina gelmeden önce Torreira’dan da Sara’dan da iyi oyuncu demiştim, şimdi de Hakan için söylüyorum, eldekilerin hepsinden daha iyi oyuncu.
Vallahi çok güzel özetlemişsin admirim. Hakan, İlkay gibi top seviye yerlilerin Galatasaraylı olması bile bir şans. Adamlar gelmek oynamak istiyor bir de. Ben kaliteli yerli > yabancı oyuncu denklemindeyim hep. 3 sezondur şamp olurken bile yerlilerin muazzam katkısı sayesinde olduk. Şimdi o yerlilere top seviye bir isim geliyor istememek delilik.

geçen sezon orta saha diye bağırdık şimdi Hakan geliyor çöpleniyor ve bence hakanın alınması 10 noda alınacağı manasına geliyor bence .Tor hakan orta ikilisi müthiş olur

O verdiğin rolle alakalı değil mi

Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.

Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.

Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.

Reis o rolde oynarken de wolrd class olarak hiç addedilmedi hatta milli takımda epey eleştiriliyordu sneijderin vasat hali kadar bile oynayamıyordu diye hatırlıyorum. Saradan kötü oynamaz tabi hele sakatlandıktan sonraki hali sürecekse sara gönderilmeli bence iyi bir teklife ama bu parayı daha kreatif ve lazım olan bir topçuya verelim görüşündeyim

hakan ile dolduruyoruz işte

son maclara kadar torreira gitmek istiyor kafadan bizi silmisti

gelecek sene yine düsmeyeceginin garantisi yok
Hakan ile orası dolmaz. Hakan son yıllarda daha çok Sara'nın Lemina öncesi Lucas ile birlikte oynadığı dönemki rolünde oynuyor. Burada da ya o rolde oynar önüne pres gücü yüksek iki orta saha koyarız ya da bu orta sahanın önüne hücuma daha yakın oynadığında da ince işler yapabilen Hakan'ı koyarız. Hakan doğru kurguda orta sahanın her yerinde rahatlıkla oynayabilen birisi.

hakan bu sene bize gelir
okan buruk seneye inter’e

point 1

bu buchi hbrleri gardiden almıyo muydu
o zmn gardi bu iş olmaz diyor
burh can da hatipin adamıydı ve hatip kendi enternasyonel ağıynan transfer yönetiyo demişti
yani bu bir HATİP dransferi

point 2

hakan 31 yaşında olabilir ama tugay da 30 yaşında premier lige gidip 10 sene oynadığında ah wah etmiştik
bunu da yaşıyla ilgili bir anekdot formatında sunalım

Sarayımı sattık leminayamı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt