Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.785
- 18.886
- 1.188
Hakan icin maksimum verecemiz bonservis ne kadar olmali?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara sane zatenHakan
Torreira
Sara
Lemina
Bu dörtlü bir şekilde senede 50 maçın 50’sindr de süre alacak arkadaşlar. Eğer Hakan gelirse
Ön libero’ya Hakan yazıp Öne Torreira-Lemina/Sara’dan ikisi gelir.
4-3-3 oynarız. Sane-Barış-İcardi(Osimhen) gibi bir formasyon ile.
Yunus da aynı şekilde süre alacak muhakkak.
10 numara işi yalan olur tabi.
12Hakan icin maksimum verecemiz bonservis ne kadar olmali?
Asıl söylemek istediğim Hakan'ın işini yapan oyuncu var zaten takımda ama Hakan Lemina, Torera ve Sara'nın işini yapamaz dolayısıyla direkt oynamaz, oynamayacak adama da bu paralar verilmez.Sarayı çok seven hakanı da 17yasinda beri hamburgdan takip eden biri olarak diyebilirim ki Hakan topun başına geçerse sara saygısından 1 metre yanına yaklasamaz.
Vallahi çok güzel özetlemişsin admirim. Hakan, İlkay gibi top seviye yerlilerin Galatasaraylı olması bile bir şans. Adamlar gelmek oynamak istiyor bir de. Ben kaliteli yerli > yabancı oyuncu denklemindeyim hep. 3 sezondur şamp olurken bile yerlilerin muazzam katkısı sayesinde olduk. Şimdi o yerlilere top seviye bir isim geliyor istememek delilik.Tamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.
Bir oyuncu alınırken videolarına bakılır, güzel şeyleri incelenir güzel görülmek istenir.
Tanımadığın adamdır sekanslara bakılır hayvan dersin, robot sanırsın.
Alınca anlarsınki aslında hepsinin defoları var. Hakan’da da mevzu bu, sistemsiz milli takımlarda öne çıkamadı diye çöp çekilir halbuki adam İtalya liginin en iyi 10 numaralarındanken bir anda regista oldu onu da en iyi şekilde yaptı. Ona rağmen çift hane gol atıyor.
Oyun görüşü nedir, topu döndürmek nedir fikir olmayınca bireysel olarak herşeyi yapmayan adam çöp ilan ediliyor.
Neymiş ŞL finalinde etkisizmiş, karşıda Neves, Vitinha, Ruiz var sen 36lık Mkhi ve düşüşte Barellayla oynadın olsun bir zahmet ŞL finali orası.
Lemina gelmeden önce Torreira’dan da Sara’dan da iyi oyuncu demiştim, şimdi de Hakan için söylüyorum, eldekilerin hepsinden daha iyi oyuncu.
Bu değerli bilgi için teşekkürler, renktaş.Kaleci transferi cok kritik yav, yanlis ismi alirsak biteriz
O verdiğin rolle alakalı değil mi
Inter kompakt bir 352 takımı, dar alanda oynuyorlar rolü belli, sen alır ofansif 8 yaparsan başka bir oyun oynar.
Adam hem 10 hem 8 hem 6 oynadı İtalya liginde yıllardır, Sara’nın yaptıklarını yapamayacak demek doğru olmaz, daha iyisini yapar.
Neyse ben olası görmüyorum bu transferi ama istememek doğru gelmiyor.
Hakan ile orası dolmaz. Hakan son yıllarda daha çok Sara'nın Lemina öncesi Lucas ile birlikte oynadığı dönemki rolünde oynuyor. Burada da ya o rolde oynar önüne pres gücü yüksek iki orta saha koyarız ya da bu orta sahanın önüne hücuma daha yakın oynadığında da ince işler yapabilen Hakan'ı koyarız. Hakan doğru kurguda orta sahanın her yerinde rahatlıkla oynayabilen birisi.hakan ile dolduruyoruz işte
son maclara kadar torreira gitmek istiyor kafadan bizi silmisti
gelecek sene yine düsmeyeceginin garantisi yok
Olabilir ama ben bence Osi'de Hakan transferi de olmayacak. İnter 25-30 altına bırakmaz biz de o bonservise çıkmayız yaştan ötürü.Bence Osimhen transferi olmayacak. O yuzden takimdaki diger pozisyonlari maksimum seviyede guclendirelim diyebilirler.