Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan 7 milyon net alıyormuş yaklaşık. Geçen sene zam istemiş ama

Futbolu bıraktıktan sonra milletvekilliği de hazır o zaman
Eyvah eyvah şundan geliyor. Kalkın mahvolduk.

1750022297722.webp

İsinamadim bu Hakan’a niyeyse. Gelse de pek basarili olacagini dusunmuyorum. Bu adamin oyun tarzi Turk futboluna uygun degil. Ne 6 ne 8 ne 10 herif. Eger Sara yerine dusunuluyosa sikinti cekeriz 6-8 icin düşünüluyosa Lemina-Torreira varken gerek yok hem yas hem de bonservisten dolayi. Kaleci-sol stoper-sol kanat-santrfor lazimken Hakan’la falan ugrasmaya gerek yok kanimca.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina gibi adam sart. Gördük savunma nekadar saglamlastigini geldikten sonra.
Milli takımda bile 6 numarada koca sezon Fener'de bile oynamamış İsmail oynuyor. Renktaşlar takımdaki sistemden ziyade FIFA'daki gibi hayalindeki kadroya koyuyor Hakan'ı.Maalesef realite başka;senin takımın, hocan, sistemin de başka. Tıpkı taraftarlığın da başka şekilde olduğu gibi. (Bonservis elinde iken Hakan da İlkay da gelmedi.)

6’ya imzalamıştı da son sözleşme uzatımında sağlam zam çektiler diye biliyorum adminim. Bir de bunların yeni vergi yasasından dolayı 12,2 brüt doğruysa 9 net yapıyor sanırım.
Yarısı vergiydi İtalya'da, düzenleme falan mı geldi

Tamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.

Bir oyuncu alınırken videolarına bakılır, güzel şeyleri incelenir güzel görülmek istenir.

Tanımadığın adamdır sekanslara bakılır hayvan dersin, robot sanırsın.

Alınca anlarsınki aslında hepsinin defoları var. Hakan’da da mevzu bu, sistemsiz milli takımlarda öne çıkamadı diye çöp çekilir halbuki adam İtalya liginin en iyi 10 numaralarındanken bir anda regista oldu onu da en iyi şekilde yaptı. Ona rağmen çift hane gol atıyor.

Oyun görüşü nedir, topu döndürmek nedir fikir olmayınca bireysel olarak herşeyi yapmayan adam çöp ilan ediliyor.

Neymiş ŞL finalinde etkisizmiş, karşıda Neves, Vitinha, Ruiz var sen 36lık Mkhi ve düşüşte Barellayla oynadın olsun bir zahmet ŞL finali orası.

Lemina gelmeden önce Torreira’dan da Sara’dan da iyi oyuncu demiştim, şimdi de Hakan için söylüyorum, eldekilerin hepsinden daha iyi oyuncu.
Mesele ŞL finali değil ki üstad, milli takımda da Hakan var ve izleniyor. Torreira geldiğinde çok izlenmemişti, ancak bugün herkesin vazgeçilmezi. Lemina ise bilinen topçuydu ve taraftar Okan hocaya rağmen getirdi. Asla kötü topçu demem, ama Hakan takıma uymaz, Galatasaray’ın saldırgan karakterine uygun değil; Fatih hoca regista ve pas oyunu diye diye takım küme düşüyordu; ancak saldırgan bir oyun oynadığında da ALde yenilgi yüzü görmemişti. Her taş yerinde ağırdır, Hakancığım da İnter’de güzeldir. Ez cümle, Yüz eksimesi filan değil, tamamen oyun karakteri ile ilgili.. yüz eskimedi olsa Torreira gitsin Hakan gelsin denirdi burda.. ayrıca sistem Takımı hiç değiliz:(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt