Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvah şundan geliyor. Kalkın mahvolduk.Futbolu bıraktıktan sonra milletvekilliği de hazır o zaman
bu gercek mı
Vay be, desene hakan ural gibi haber global veya beyaz tv'ye savaş uzmanı olarak çıkması yakındırHem de azılı
Eyvah ki ne eyvah6’ya imzalamıştı da son sözleşme uzatımında sağlam zam çektiler diye biliyorum adminim. Bir de bunların yeni vergi yasasından dolayı 12,2 brüt doğruysa 9 net yapıyor sanırım.
Saçma sapan şeyler.Neler ceryan ediyor boyle
ozan kabak da gelmeli
Keşke imkan vermiyorum. Tek sezon oynayan adama 15'ten kapı açılıyor artık.15 civarına bitecek bence
İlkay hadi neyse yaşından ötürü yedek yapılabilir de Hakan gelirse 45 maça çıkarRotasyonda bitik Demirbay filan olacağına Hakan olsun bu kadar kafa yormayın.
Hatta alabiliyorsak İlkay'ı da alalım 2 tane taş gibi yerli çeşitlilik sağlar.
Milli takımda bile 6 numarada koca sezon Fener'de bile oynamamış İsmail oynuyor. Renktaşlar takımdaki sistemden ziyade FIFA'daki gibi hayalindeki kadroya koyuyor Hakan'ı.Maalesef realite başka;senin takımın, hocan, sistemin de başka. Tıpkı taraftarlığın da başka şekilde olduğu gibi. (Bonservis elinde iken Hakan da İlkay da gelmedi.)Lemina gibi adam sart. Gördük savunma nekadar saglamlastigini geldikten sonra.
6’ya imzalamıştı da son sözleşme uzatımında sağlam zam çektiler diye biliyorum adminim. Bir de bunların yeni vergi yasasından dolayı 12,2 brüt doğruysa 9 net yapıyor sanırım.
Yarısı vergiydi İtalya'da, düzenleme falan mı geldi6’ya imzalamıştı da son sözleşme uzatımında sağlam zam çektiler diye biliyorum adminim. Bir de bunların yeni vergi yasasından dolayı 12,2 brüt doğruysa 9 net yapıyor sanırım.
Mesele ŞL finali değil ki üstad, milli takımda da Hakan var ve izleniyor. Torreira geldiğinde çok izlenmemişti, ancak bugün herkesin vazgeçilmezi. Lemina ise bilinen topçuydu ve taraftar Okan hocaya rağmen getirdi. Asla kötü topçu demem, ama Hakan takıma uymaz, Galatasaray’ın saldırgan karakterine uygun değil; Fatih hoca regista ve pas oyunu diye diye takım küme düşüyordu; ancak saldırgan bir oyun oynadığında da ALde yenilgi yüzü görmemişti. Her taş yerinde ağırdır, Hakancığım da İnter’de güzeldir. Ez cümle, Yüz eksimesi filan değil, tamamen oyun karakteri ile ilgili.. yüz eskimedi olsa Torreira gitsin Hakan gelsin denirdi burda.. ayrıca sistem Takımı hiç değilizTamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.
Bir oyuncu alınırken videolarına bakılır, güzel şeyleri incelenir güzel görülmek istenir.
Tanımadığın adamdır sekanslara bakılır hayvan dersin, robot sanırsın.
Alınca anlarsınki aslında hepsinin defoları var. Hakan’da da mevzu bu, sistemsiz milli takımlarda öne çıkamadı diye çöp çekilir halbuki adam İtalya liginin en iyi 10 numaralarındanken bir anda regista oldu onu da en iyi şekilde yaptı. Ona rağmen çift hane gol atıyor.
Oyun görüşü nedir, topu döndürmek nedir fikir olmayınca bireysel olarak herşeyi yapmayan adam çöp ilan ediliyor.
Neymiş ŞL finalinde etkisizmiş, karşıda Neves, Vitinha, Ruiz var sen 36lık Mkhi ve düşüşte Barellayla oynadın olsun bir zahmet ŞL finali orası.
Lemina gelmeden önce Torreira’dan da Sara’dan da iyi oyuncu demiştim, şimdi de Hakan için söylüyorum, eldekilerin hepsinden daha iyi oyuncu.
Hakan'ı bedava verseler istemem. Yeni rızık Hamit'imiz olur.
Bu takımın gerçek kaptanı davinson'dur. Konu tartışmaya kapalıGALATASARAYIN kaptanı geliyor kaptanı
icardiden alacagız hakana verecegiz
Mustafa sandal gibi akışına bırak birazhakan-ilkay-kerem ortasahası kadayıf gurbetçigücüspor