Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net en büyük transfer olur dediğin gibi. Avrupa da Prag ve ya AZ maclarinin aynisini tekrar yaşarız. Bunlar değişmedikce Sane gelmis ve ya Osimhen gelmiş beni illerisi icin pek sevindirmiyor. Harcanılan bonservis bedelleri, avrupada verilmeyen 10+ maaş ücretlerinin gelip bizim vermemiz ve sonucunda sadece gelen lig şampiyonluğu icin aşırı lüks.
luks degil. fb bizden fazla veriyor.

Ben Hakan C.transferine doğru maliyetlerle karşı degilim.10 civarı biterse kabul ama 20 felan olursa istemem açıkçası.Sarayla takası felan istemem Sara şuan takımda en çok koşan isimler den birtanesi 10 numarada orta saha da oynar Şampiyonlar Ligi'nde oynarken şahsen Kerem Demirbayi görmek istemem.

Inter'de €6.5m + €1.5m şeklinde iki yıl daha sözleşmesi var. Bunlar net rakamlar

Sen orada garanti kazanacağı parayı burada vermeyek. Cimbom için feda desin gibi bi şey diyosun sanırım. Benim kafada 5 maaş 10 bonservis vardı üst limit olarak
Hep biz mi keriz gibi maas farkini verecegiz. Inter cikmak istiyorsa maasinin bir kismini karsilasin. Tok alici gibi takilmak lazim. Hakan’in su an icin bizden baska bir talibi yok gibi.

Hakan’ın bonservis çok fazla olmazsa kimseyi satmadan bu şekilde bir orta saha kadrosu hem oyun kurgumuz hem kalitemiz için çok iyi olur. Bu sezon 50+ maça falan çıkacağız sakatlık ihtimaline karşı kaliteli isimlerle önlem almalıyız. Ayrıca bu yıl dk maçlarıda olacak. Sağlam bir kadro ile rahat olmamız lazım.

Ben Hakan C.transferine doğru maliyetlerle karşı degilim.10 civarı biterse kabul ama 20 felan olursa istemem açıkçası.Sarayla takası felan istemem Sara şuan takımda en çok koşan isimler den birtanesi 10 numarada orta saha da oynar Şampiyonlar Ligi'nde oynarken şahsen Kerem Demirbayi görmek istemem.
Kerem şut
Berkan yedek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt