Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fitim bu kadroya ekstra 2 geç yetenek ile şampiyonlar ligi için belli bir yere gider sadece tek sorun stoper kısmı sağlam olmalı

Ekli dosyalar

• IMG_9774.webp
    IMG_9774.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 22
Hakan'a yıllık 10 falan veremeyiz yav. Naptınız. 5 kafiidir. Geliyorsa bu şarta başımızın üzerinde yeri vardır.

Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini İlkay Gündoğan olarak belirledi. (La Gazzetta dello Sport)

noa lang fenere kalmaz, milli formayida giyinmeye basladi.
Kalsa bile fb’yi birbirine düşürür, özellikle taraftarla diyaloğu çok kötü kafası kırık çocuk. Müzmin sakat ve devamsız topçu, ben isterim fbye. İlk 1-2 ay kaprisini çekip sevgi gösterirler sonra ise kavga ederler ortalık karışır

Kalsa bile fb’yi birbirine düşürür, özellikle taraftarla diyaloğu çok kötü kafası kırık çocuk. Müzmin sakat ve devamsız topçu, ben isterim fbye. İlk 1-2 ay kaprisini çekip sevgi gösterirler sonra ise kavga ederler ortalık karışır
Keske biz alabilsek, herif cok iyi futbolcu. Biraz kafasi kirik olmasa zaten suan cok farkli yerlerde olurdu.

Sakatlik konusunda ciddi bir sorunu yok, bu sene full oynadi zaten bir tek ondan onceki sezon sakatliklari vardi, o da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt