Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.222
- 1.880
- 1.198
lucimi izlemeyen var ise bildiğin Davinson Sanchez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Motz cok istiyor bu herifilucimi izlemeyen var ise bildiğin Davinson Sanchez
Hani vizyonumuz sinırsızdı ulan al takıldık daha ilk engeldeBiz 70-75m bonservis verecek kulüb degiliz, aci gercekle yüzleselim Naci
Kalmasini en cok ben isterim, ama kendimizi kandirmayalim

Renkdaş düşünsene 2 tane Davinson aynı anda sahada @Hakan Motz istemekte çok haklı@Hakan Motz cok istiyor bu herifi
Kalsa bile fb’yi birbirine düşürür, özellikle taraftarla diyaloğu çok kötü kafası kırık çocuk. Müzmin sakat ve devamsız topçu, ben isterim fbye. İlk 1-2 ay kaprisini çekip sevgi gösterirler sonra ise kavga ederler ortalık karışırnoa lang fenere kalmaz, milli formayida giyinmeye basladi.
Global?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Keske biz alabilsek, herif cok iyi futbolcu. Biraz kafasi kirik olmasa zaten suan cok farkli yerlerde olurdu.Kalsa bile fb’yi birbirine düşürür, özellikle taraftarla diyaloğu çok kötü kafası kırık çocuk. Müzmin sakat ve devamsız topçu, ben isterim fbye. İlk 1-2 ay kaprisini çekip sevgi gösterirler sonra ise kavga ederler ortalık karışır
Stoper'i unutmussunSane
Osimhen
Bernardo Silva
Kaleci
Çalhanoğlu
Sağ Bek
Yeterli.
Stoper'i unutmussun
çok biliyor haspamYanliz yillar önce bi italyan kulüb baskani demisti iki siyahi stoper olmuyor, sapitiyorlar falan
OlmazCuesta’yı şutlasınlar, Nelsson kalsın.