- 18 Mayıs 2011
- 22.155
- 12.054
- 1.873
Zaten ben de öncelik maliyet diyorum o konuda aynı fikirdeyiz… 10 numara oynatmam zaten ben hakanı leminanın yanına atarım ileriye göndereceğim adam torreira olur. Yeri gelir torreira Hakan başlarım 10 no ya yunus u koyarım sara yı atarım. Ama özellikle şunu vurgulayayım ki mevcut kadrodan oyuncu göndererek bu transferleri yapmamız bir anlam taşımıyor.Söylediklerine katılıyorum ama şöyle düşün bu kadar maliyete gireceğiz alabilmek adına ve sürekli o gözle bakılacak.Benim önceliğim gerçekten domine edebilecek bir 10 numara.inan bana ilkay'ı hakana tercih ederim F/P olarak.Ama dersenki Torreira Lemina Yedekliyelim ozamanda genç ısıran çok daha düşük maliyetli oyunculara gidelim derim. Hakan'ı ben bizim takımda maalesef bir şablona oturtamıyorum ve seyircinin çok tepkisini çekeceğini düşünüyorum.Düşünsene 20M Euro bonservis yıllık 10 M ücret verdiğini .Herkes o gözle bakacak ve karşılık gelecekmi acaba? Ki istenen ve aldığı ücret belirttiğimin çok üstünde şuan. Önceliğimiz çilingir ve ben safkan 10 numara oynayabileceğini düşünmüyorum.Sence?