Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylediklerine katılıyorum ama şöyle düşün bu kadar maliyete gireceğiz alabilmek adına ve sürekli o gözle bakılacak.Benim önceliğim gerçekten domine edebilecek bir 10 numara.inan bana ilkay'ı hakana tercih ederim F/P olarak.Ama dersenki Torreira Lemina Yedekliyelim ozamanda genç ısıran çok daha düşük maliyetli oyunculara gidelim derim. Hakan'ı ben bizim takımda maalesef bir şablona oturtamıyorum ve seyircinin çok tepkisini çekeceğini düşünüyorum.Düşünsene 20M Euro bonservis yıllık 10 M ücret verdiğini .Herkes o gözle bakacak ve karşılık gelecekmi acaba? Ki istenen ve aldığı ücret belirttiğimin çok üstünde şuan. Önceliğimiz çilingir ve ben safkan 10 numara oynayabileceğini düşünmüyorum.Sence?
Zaten ben de öncelik maliyet diyorum o konuda aynı fikirdeyiz… 10 numara oynatmam zaten ben hakanı leminanın yanına atarım ileriye göndereceğim adam torreira olur. Yeri gelir torreira Hakan başlarım 10 no ya yunus u koyarım sara yı atarım. Ama özellikle şunu vurgulayayım ki mevcut kadrodan oyuncu göndererek bu transferleri yapmamız bir anlam taşımıyor.

Ya stopere ya da orta sahaya (ya da duruma gore Morata giderse, yedek forvet olarak) genc oyuncu bulmamiz sart.

Jelert ve Yusuf o kontenjani bosuna isgal ediyor.
Jelert'e 1m euro bonservis ,500.000 eruroda maaş vermiş olsaydık belkide çok farklı gözle bakacaktık.Belkide bağrımıza basacaktık.Onuda zannetmiyorum ama. Olayın boyutu o kadar farklı ki .08 Jelert BBG evini terk etsin.Yusuf'ta aynı şablondan nasibini almış vaziyette.

Son düzenleme:
Keske biz alabilsek, herif cok iyi futbolcu. Biraz kafasi kirik olmasa zaten suan cok farkli yerlerde olurdu.

Sakatlik konusunda ciddi bir sorunu yok, bu sene full oynadi zaten bir tek ondan onceki sezon sakatliklari vardi, o da olabilir.
Onu birde PSV taraftarına sormak gerek, son saniye golü şampiyonluk getirsede kurtulmak için can atıyorlar.

Bizdeki gibi dengeli ortamda iş yapar ama fb gibi kaotik yere düşerse kaos’u büyütür. Hollanda, Belçika, TR gibi küçük liglerde iş yapar ama büyük lig takımı forması ağır gelir. Marsilya taraftarına iç savaş çıkartacak potansiyele sahip

Zaten ben de öncelik maliyet diyorum o konuda aynı fikirdeyiz… 10 numara oynatmam zaten ben hakanı leminanın yanına atarım ileriye göndereceğim adam torreira olur. Yeri gelir torreira Hakan başlarım 10 no ya yunus u koyarım sara yı atarım. Ama özellikle şunu vurgulayayım ki mevcut kadrodan oyuncu göndererek bu transferleri yapmamız bir anlam taşımıyor.
Torreira Lemina'ya lütfen ve de lütfen dokunma.Yıllardır dilimizde tüy bitti şu oluşumu gerçekleştirebilmemiz adına.Allahım kazadan beladan korusun ikisinide.Ben ikisinin yerini genç ve ısıran oyuncularla yedeklemeyi yeğlerim.
Ayrıca Sara'da var hala oyuncumuz .Bence bize zehirli lüks transfer olur gibime geliyor.Hamit Altıntop'un son senelerini unutma aldığı para nasıl göze batmıştı.
Hakan da minimum 3+1 yapar.Sözün özü gereksiz bir külfet olacağı kanısındayım.

Takımımız oturmuş neden bu kadar çok transfer istenip takımın dengesinin bozulması, 2024 yılında yaptığımız hatanın aynısının yapılması isteniyor. Süper topçu alsan bile tutmama şansı var.

Almamız gereken topçular öncelik = Osimhen, orta saha fiziksel driblingçi 8 numara ve Kaleci
Olursa fırsat çıkarsa = sol stoper, sağ bek ve 10 numara ve bir kaç tane gelecek vadeden topçu

bu takımın başka transfere ihtiyacı yok, 11 den sağlam adam giderse o ayrı onun yerine alırsın.

Hakan gelmezse daha da bütün anlamı heyecanı bitecek transfer döneminin benim için keşke hiç adı çıkmasaydı bile

Inter sal Hakan Çalhanoğlu’nu çocukluk hayallerine kavuşsun, biz de en üst seviyede elit bir orta saha izleyelim

Bi cirpida hizlica bir sezon özeti yaptim maclari golleri felan izledim.Osimhen olaganustu bir fark yaratiyor ya Sadece osimhen alsak bana yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt