Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni bu süreçte en çok tufaya düşen rtaşlarım yaraladı

Hakan bi oyun kurdu geliyorum ayağı yaptı herkese,millet gel diye tempo tuttu,elini sağlama aldı sonra da yok bonservisi 30-40 milyon yok maaşı 10 milyon

Şimdi istemeseniz ne yazar adamın istediği maaşa ok vermişler çoktan

Yav hadi hiçbir şeyden anlamıyosunuz hatiple aynı saftaysak kesin bir yanlışlık vardır diye de mi düşünmediniz

Dün yanlış anlaşılma çok olduğunu dusunuyorum Hakan C. nin kalitesine laf edemeyiz tabi sistemin bir parcasi şeklinde oynuyor İnterde bizde daha kreatif özellikli oyuncu lazım diye istemedim açıkçası ancak maliyeti uygun olursa 10 civarı bonservis ve maaşında Galatasaray a gelmek için indirim yapacak felan denildiginden dolayı olumlu baktım.Ancak 10 milyon Euro maaş felan verilmez.Gurbetci oyuncular geçen sene bu şekilde değildi bu sene bizde para olduğunu öğrendikleri için herhalde Galatasaray liyim ayağına kontrat koparma pesindeler.Sahsen gerçekçi hayal kuracak olursam Ter Stegen Ozan Kabak Boey Felix Osimhen derim.Genc oyuncu olarak Aral Çimşir Emir Para Burak İnce felan uygun maliyetle denenebilir.

Hakan iyi bir sistem oyuncusu

Isleyen bir takim da katkisi bayagi fazla olur

Ama bu transfer de en önemli konu maliyet

Bazi bölgelerde kadro genisligi önemli ama maliyet acisindan bakinca dogru bir planlama yapmak gerekiyor

Torreira,sara,lemina ve hakan rotasyonu olursa bu oyuncularin senelik maliyeti neredeyse yirmi milyon euro

Hakan eger mertens’in maasini kabul edecekse gelsin

haklisin. bizim problem ulkede maaslar biraz absurt. Butun topcular hak ettiginden fazla kazaniyor.
Eserinden fazla alması normal çünkü Premier Lig Bundesliga La liga Seria ya da ligue 1 değiliz ancak doğru oyuncuya fazla maaş verilebilir.Osimhene Sane ye fazla maaş vermeden getirme şansımız yok.Hakan C. İse İnter de iyi maaş alabilir ama bizim için ne kadar doğru tartışılır o maliyetlere kesinlikle yanlış transfer olur.

Hakan bizde Sara dan daha fazla katkı vermez. Sara ile forma mücadelesi verebilecek daha genç bir oyuncu o bölgeye almak mantıklı olur.

Beni bu süreçte en çok tufaya düşen rtaşlarım yaraladı

Hakan bi oyun kurdu geliyorum ayağı yaptı herkese,millet gel diye tempo tuttu,elini sağlama aldı sonra da yok bonservisi 30-40 milyon yok maaşı 10 milyon

Şimdi istemeseniz ne yazar adamın istediği maaşa ok vermişler çoktan

Yav hadi hiçbir şeyden anlamıyosunuz hatiple aynı saftaysak kesin bir yanlışlık vardır diye de mi düşünmediniz
Hem ballon d’Or’a adaydı diyor hemde 3-5 e geleceğini sanıyor. Olaylar netleşmeye başladığında da Ama büyük Galatasaraylı sandık diyecekler :)
Kısa ve net: Hakan bize uygun oyuncu değil…

Hakan'in az once Insta'da eski bir roportajina denk geldim, eski derken gecen sene falan galiba. Artik Galatasaray'a gitmem soz konusu degil, ben serbest iken olabilirdi ama beni arayan hic olmadi diyor. Simdi zaten Inter'le uzattim kontratimi yani bundan sonra zor demis videoda.

Ancak FT beni ararsa fikrimi degistirebilirim diyor hatta. Yani o beni ararsa zaten hayir demem diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt