Transfer Nöbeti #4 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bence Greenwood kotu oyuncudur demiyordur, yani fanatik gozlukleri bir kenara birakirsak iyi oyuncu oldugunu birazcik takip eden soyler zaten.

Ama bu herif bir pust, bir tecavuzcu oldugunun kanitlari varken buna bayilip asik olmakta tuhaf, kac kere burada yazilip cizildi bu durum, video kayitlari bile var. Hersey saha icinde topa nasil vuruyor ile yorumlanmamali, biraz bunlari da akil etmek lazim oyuncu isterken.

yav sane kariyeri 10 tane greenwood eder ona bakarsan ama buradaki 1 senesinde aldığı paranın yarısını hakedecek performans göstermedi

greenwood da aynısı olmaz diye bir garanti var mı
tabiki de yok. ben görüneni söylüyorum adam burada 20 gol 10 asist yapacaktır, sane ise geçen sene yapamadı

Kimse bence Greenwood kotu oyuncudur demiyordur, yani fanatik gozlukleri bir kenara birakirsak iyi oyuncu oldugunu birazcik takip eden soyler zaten.

Ama bu herif bir pust, bir tecavuzcu oldugunun kanitlari varken buna bayilip asik olmakta tuhaf, kac kere burada yazilip cizildi bu durum, video kayitlari bile var. Hersey saha icinde topa nasil vuruyor ile yorumlanmamali, biraz bunlari da akil etmek lazim oyuncu isterken.
o zaman gideceksin Dani Olmo, Brahim Diaz vs kalitesinde bir 10 numara getireceksin ki biz bu puştlarla yarışabilelim
Can uzun falan istemiyorum

Kobaninin greenwood transferi benim için hiçbir anlam teşkil etmiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon'un kadrolarını kuranların kendi yönetimleri olduğunu sanmıyorum. Keza Çorum da öyle. Etkileri %30'u geçmiyordur.

Karaktersiz bir insan, karaktersiz bir kulüp. Birbirlerini muhteşem tamamlarlar.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon'un kadrolarını kuranların kendi yönetimleri olduğunu sanmıyorum. Keza Çorum da öyle. Etkileri %30'u geçmiyordur.
Orasini ben bilemem, biz yine kendimize bakip, en iyi ve en dogru transferleri yapmaya gayret gostermeliyiz.

Bu aliyle mehmeti banlayın da forum kendine gelsin.

Bu derece mi düştünüz lan.
Ahlaki değerleriniz nerde kardeşim sizin Greenwood da Greenwood.

Ahlaksız, sapık, tecavüzcü bir şeref yoksununu istemedik istemeyeceğiz. Çok hoşunuza gidiyorsa gidip karşılayın adamı.
Yetti lan ağla ağla. Her sene aynı muhabbet sezon biterken oyuncular gelince dursun papi yüzündeki yağı öpeyim moduna geliyorsunuz.

Her dönem sizin bu hareketlerinizi mi çekeceğiz kardeşim.

Bu kadar sızlanmanın anlamı yok. Evet, yangın yapacağız, yönetimi eleştireceğiz ama bu kadar da sızlanmanın anlamı yok. Sezon başlar vura kıra ilerleriz yine. Mentalinizi biraz güçlü tutun, kırılgan olan onlar. 2 puan kaybına ne yönetimleri kalır ne tahta bacağı ne de İsmail'i.

1783673245772.webp
1783673253622.webp

1783673268662.webp

Ekli dosyalar

• 1783673253622.webp
    1783673253622.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 0
Yarın öbür gün gidip katili de pedofiliyi de ne topçu diye istersiniz siz. Yaşanır bu durum.

Bu aliyle mehmeti banlayın da forum kendine gelsin.

Bu derece mi düştünüz lan.
Ahlaki değerleriniz nerde kardeşim sizin Greenwood da Greenwood.

Ahlaksız, sapık, tecavüzcü bir şeref yoksununu istemedik istemeyeceğiz. Çok hoşunuza gidiyorsa gidip karşılayın adamı.
Yetti lan ağla ağla. Her sene aynı muhabbet sezon biterken oyuncular gelince dursun papi yüzündeki yağı öpeyim moduna geliyorsunuz.

Her dönem sizin bu hareketlerinizi mi çekeceğiz kardeşim.
kardeşim sen hasta mısın?
adamlar greenwood alıyorsa sen de gidip brahim diaz, olmo, bruno fernandes artık kimse alacaksın diyorum.
aksi halde adamlarla yarışamazsın
gelip anlatırsınız sonra okan hoca oynatamıyor falan diye

yav onlar greenwood alıyosa bizde brahim diaz alalım trossard alalım yani dünyada tek topçu mu var

Greenwoodu istemiyorum. Tecavüz ile adı anılan adamı takımda görmek istemiyorum. İcardi bile wanda naradan dolayı ne çamurlar attılar bunda neler yapmazlar. Ben bizim ligde ingiliz bir topçunun tuttuğunu hatırlamıyorum. Büyük kumar olur. Gideceksek fransız italyan alman veya iskandinav kökenli adamlara gidelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt