GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 28

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,8K
Sayfa
28/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar transfer yapmayacak belli oldu, oyuncuyla görüsüp anlasinca vazgeciyorlar. Maksat transfer haberleri ciksin taraftar oyalansin.

Emin olun transfer yapmamaları bizim hayrımıza oluyordur

Çünkü bu iş bilmezlerin alacağı yeni çere çöpe gerek yok

Haziranda hepsinden kurtulalım tek isteğim o

Sizin yapacağınız transfere ben paralı askeri bunlar birilerinin belli anlaşıp anlaşıp bozuyorlar anlaşmayı sıkı tutunun belli ki düşüyoruz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
images

Geriye birtek "Gomis transferi iptal oldu" haberi kaldı. Bununla birlikte olmayan 4 transferle devrearası transferini tamamlamış olacağız.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en olası iki transfer gomisle gedson gibi görünüyor aslında.esasen gedsondan olmasa 6 no çoktan getirilmişti kallavi bi oyuncu,ama gedson normalden ucuz olsada bize göre şuan pahalı geliyor o yüzden gedson diğer transferlerin daha ince elenmesine sebep oluyor.

benim de aklıma o geldi

acaba campos başka bir strateji mi uygulayacak
Bu kadar ismin imza aşamasına gelmesi ve daha sonra bir anda iptal olması ve çoğu kişiye mantıksız gelen isimlerin bir anda iptal olması ve Campos ile anlaşıldıktan sonra bir anda bunların olması bana da acaba Campos'un kafasında farklı isimler var onları mı getirecek acaba dedirtti. Belki de biz iyi düşünüyoruzdur ve sadece yönetim beceremiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt