Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Artık sözleşme dondurma yokmuşDiagne’nin sözleşmeyi donduracaklar anladığım kadarıyla Nisan’da döneceği için.
Artık sözleşme dondurma yokmuşDiagne’nin sözleşmeyi donduracaklar anladığım kadarıyla Nisan’da döneceği için.
2 Şubat.Bugün uefa listesinin son günümü?
Fesih edilir gervinho gibi.Artık sözleşme dondurma yokmuş

AynenFesih edilir gervinho gibi.

Sizin yapacağınız transfere ben paralı askeri bunlar birilerinin belli anlaşıp anlaşıp bozuyorlar anlaşmayı sıkı tutunun belli ki düşüyoruz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en olası iki transfer gomisle gedson gibi görünüyor aslında.esasen gedsondan olmasa 6 no çoktan getirilmişti kallavi bi oyuncu,ama gedson normalden ucuz olsada bize göre şuan pahalı geliyor o yüzden gedson diğer transferlerin daha ince elenmesine sebep oluyor.Geriye birtek "Gomis transferi iptal oldu" haberi kaldı. Bununla birlikte olmayan 4 transferle devrearası transferini tamamlamış olacağız.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar ismin imza aşamasına gelmesi ve daha sonra bir anda iptal olması ve çoğu kişiye mantıksız gelen isimlerin bir anda iptal olması ve Campos ile anlaşıldıktan sonra bir anda bunların olması bana da acaba Campos'un kafasında farklı isimler var onları mı getirecek acaba dedirtti. Belki de biz iyi düşünüyoruzdur ve sadece yönetim beceremiyordur.benim de aklıma o geldi
acaba campos başka bir strateji mi uygulayacak