- 8 Temmuz 2015
- 36.410
- 72.102
- 3.783
Gedsonu almayanlara gelsin bu şarkıBir şarkı mı patlatsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonu almayanlara gelsin bu şarkıBir şarkı mı patlatsak
belese oynayacak, halen trip atiyor yönetim
salak salak yabanci kaleci alacaklarina gedson alsinlarMehmet Özcan'a göre kontenjan konusu var - o açılırsa tamamlanacak diye beklenti var dedi.
Soylemem admirimSen kimsin lan
Buraktan doğrulama isteyelim, gedson GS formalı resmini atarak kuş testinden geçtiBana yemek ismarlara desen, adamlar ortadan kaybolur. Fakir yönetim resmen
nasıl alacaklar?Beceriksizler Okan’ı alsalardı gedson ve gomis yeterliydi
muslera'nın yerini devralır mı sence sene sonuBürki'ye neden bu kadar negatif ya forum ? Dortmund'daki ilk sezonlarında uzun uzun izlemişliğim var baya top class kaleci kumaşı vardı adamda. Bir süredir izlemiyorum da kollarını aldırmadıysa faydalı olacaktır. Kaldı ki devre arası kimseden as kaleci alamazsınız akıl var mantık var. Abuk subuk goller yemeyecek bir kaleci işimizi görür rahatlıkla , uçup kaçacak adamı zaten alamazsın. Yönetimle ilgili görüşlerim belli de bu konuda makul bir seçim yapmışlar bence.
salak salak yabanci kaleci alacaklarina gedson alsinlar
Nando
boey
omar
nelsson
marcao
pva
cica
morutan
fegh
babel
mo
diagne
13 su an. Gedson gelse. 14. Babel-feghden birini kov al gomisi. 14 iste
Gedsonu almayanlara gelsin bu şarkı
yav bir nane bildiği yok o herifin 2 yabancı yolladık zaten 2 yer açıldı+ gedson ilk yazılacak adam zatenMehmet Özcan'a göre kontenjan konusu var - o açılırsa tamamlanacak diye beklenti var dedi.