Enis Sever
Aslan Üye
delikanlıysa ansu fatiyi çözsünYazsaniza Torrent dayiyada evlatci diye .
delikanlıysa ansu fatiyi çözsünYazsaniza Torrent dayiyada evlatci diye .
Forvetimizde Gomis olsaydı her maç 2 asisti vardı çocuğun
o zaman komorlar neden sag beki kaleci oynattı?Bunu bende duymuştum transfer tahtası kapalı olsa bile kalecin sakatsa yerine kadroya yazmadigin kaleciyi dahil edebiliyorsun
Yine GSCimbom kaynakları yanılmadıdedigimiz gibi barcelonanın kalecisini kiraladık
gedson zaten bizde
sıra 6 numarada

Sağlam orta sahamız olsa süper olurduGomis ve Diagne Süperligin son iki rekortmeni. 4-4-2 Diagne-Gomis başlasak nasıl olurdu acaba![]()
Sezonu kurtarmak için öyle bakmak lazım. Seneye eğer Okan böyle devam ederse o geçer kaleye.Aslinda cok onemli istatistik. Her mac bize uydurma penalti verecekler kume dusurmek icin.
Gene de yabanci kaleciye kesinlikle karsiyim.
1 aydan uzun süreli sakatlıklar için geçerlio zaman komorlar neden sag beki kaleci oynattı?
Bu sene duydum zaten haberi.Bu arada hangi takımdan bahsettiğiniz anlamadımo zaman komorlar neden sag beki kaleci oynattı?

Gedson neden aciklanmiyor?dedigimiz gibi barcelonanın kalecisini kiraladık
gedson zaten bizde
sıra 6 numarada
Morutan safi yetenek onun eksiği karar vermede yanlış veya doğru vereceği kararı biraz geç veriyor kararsızlık yaşıyor ilk önce bunu üzerinden atmalı. Daha sonra taktik bilgisini geliştirmeli bunları yaparsa ligimizin en iyilerinden biri olur. Bu sorunun biri öz güven kazandıkça çözülür ki Fatih hocanın en büyük hatalarından biridir bu çocuğu sürekli oynatmaması aynı hatayı forvet bölgesindeki oyuncuyu sürekli değiştirerekte yaptı adamlar öz güven kazanamadı. Asıl Morutan'ı seneye göreceğiz bence yetiştirici bir hocayla.yetenek olarak keremdende önde bence .
Almama sanslari yok ama beceriksizleri var hic sanmiyorum 2 ortasaha alacaklarini/alabileceklerini. Ayrica penayi gelistirmek icin maas vereceksek, ki en az 400bin euro alir. 200bin daha koy okani al hemde yabanci sinirin etrafindan dolan..Muslera,pena,omar,boey,nelson marco,pva,6no,8no,cica,morutan,feg,9no,mostafa
Luyi kesin gidecek,diagnede dondurulur,babelinde gidecegi soyleniyo ki bunlarin disinda daha musleranin dondurulma,morutanin kiralanma,mostafaninda satilma soylentileri var
2 os kesin alacaklar,almama sanslari yok
Yalandan uefa listesini harcıyor herifler ya birde omarın maaşı daha fazla. Oynayabiliyorsa teşekkür et fesih et gitsin.Yedlin den ne farkı var çok merak ediyorum. Yedlin i gönderiyorsun bari yerine Altaylı Cebrail i al
komorlar milli takımıBu sene duydum zaten haberi.Bu arada hangi takımdan bahsettiğiniz anlamadım![]()
180 kilo criminal ardayı takıma alıp oyuna mı sokmuş hayırdır?