Ahmet Sarı
10 Numara!
Aytaci da ekleOkan'ı geri çağırıp Fatih Öztürk ile Ömer Bayram'ı Giresunspor'a versek her türlü razı olurlardı.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytaci da ekleOkan'ı geri çağırıp Fatih Öztürk ile Ömer Bayram'ı Giresunspor'a versek her türlü razı olurlardı.
Yasli teyzeler gibi anca arkadan konusursun.Adam degilsinBarcelonadan adam aliyoruz cebimizden kurus cikmadan ama begenilmiyo
Ayni tipler fatih ozturk aciklandiginda konvoya cikiyodu
Reis isim de versene niye işkence ediyosun bizehttps://www.gscimbom.com/members/edibali-catal.24864/#profile-post-960
Transferler bitti.
Hayırlı olsun.
oda bilmıyorReis isim de versene niye işkence ediyosun bize
Yasli teyzeler gibi anca arkadan konusursun.Adam degilsin
Aynen la ligada 1 tane maçı olmayan, 3.ligde sadece maçı olan ham oyuncuyu begenmemek için ftci olmak gerekPena iyidir kotudur bilmiyorumda sen ftci oldugun icin suan alissonda gelse kulp bulacaktin
Bosver o yuzden
Torrent denilen dayi yoktu .Torrent 3 mac kay.betmis ustune 6 gol yemis hic bisey yokmus gibi davraniyo millet .sakin olalım
tudorken daha mülayimdin
Şu çocuk işlenirse fena kaleci olur yaşı daha 21 uğurcanın yaşına gelince en az uğurcan kadar kaleci olma potansiyeli görüyorum. Ama bizim kulüptekilerin umrunda değildir muhtemelenSeneye kalecimiz var zaten hem de bir değil iki Türk kalecimiz var Okan ve Batuhan dede de 2. Kaleci olur Pena şu anlık idare eder en azından penaltı kurtarır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozornwafor geldiginde ne tepki vermistinAynen la ligada 1 tane maçı olmayan, 3.ligde sadece maçı olan ham oyuncuyu begenmemek için ftci olmak gerek

uyduruyo farkli olacakya pasamfatih açıklandığında konvoya çıkan herifleri sıralayalım ve rencide edelim.
Kimdir onlar?
Kendileri Kapibara mıdır üstadım.
Batuhan baya yetenekli canli canlı da izledim ama çok zayıf bir altyapı eğitimi almış topu nereye sektirmesi gerektiğini bilmiyor çok zor bir topu çeliyor ama tehlike bölgesine celiyor bunu geliştirmesi lazımŞu çocuk işlenirse fena kaleci olur yaşı daha 21 uğurcanın yaşına gelince en az uğurcan kadar kaleci olma potansiyeli görüyorum. Ama bizim kulüptekilerin umrunda değildir muhtemelen