GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 44

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
44/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
penayı sorgulayan arkadaşlara hak veririm

adamı gömemem tanımıyorum ama soru işareti koymakta fayda var

mesela fatihten iyi mi

bu taraftarın istekleri yüzünden melo gitti yeni melo istediler dolduramadık fernando gitti fernando istediler dolduramadık

sneijder gitti yeni sneijder istediler dolduramadık her oyuncuya karşı ön yargı var

kim gelirse gelsin bu adamlarla kıyaslayıp cöp ediyorlar artık melo fernando sneijder gelemeyecek zira ftde

yeni topculara destek olma vakti

Seneye kalecimiz var zaten hem de bir değil iki Türk kalecimiz var Okan ve Batuhan dede de 2. Kaleci olur Pena şu anlık idare eder en azından penaltı kurtarır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu çocuk işlenirse fena kaleci olur yaşı daha 21 uğurcanın yaşına gelince en az uğurcan kadar kaleci olma potansiyeli görüyorum. Ama bizim kulüptekilerin umrunda değildir muhtemelen

Cagne Omar babel luyindama ile yollar ayrılmalı.
Muslera ile sözleşme doldurulmali.
Gomis gedson iki orta saha 6 numara gibi alınmalı.
Türk kaleci Türk defans alınmalı.
Eğer morutsan da oynamayacak ise kiralanmali

Şu çocuk işlenirse fena kaleci olur yaşı daha 21 uğurcanın yaşına gelince en az uğurcan kadar kaleci olma potansiyeli görüyorum. Ama bizim kulüptekilerin umrunda değildir muhtemelen
Batuhan baya yetenekli canli canlı da izledim ama çok zayıf bir altyapı eğitimi almış topu nereye sektirmesi gerektiğini bilmiyor çok zor bir topu çeliyor ama tehlike bölgesine celiyor bunu geliştirmesi lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt